Dolar 32,3838
%-0.3
Euro 34,7341
%-0.21
Altın 2.403,810
%-0.78
Bist-100 10.184,00
%1.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatil için neden İdavilla tercih edilmeli'

Tatil için neden İdavilla tercih edilmeli'

Tatil sezonları yaklaşmaya başladığında insanlar farklı tatil anlayışlarını değerlendirme yoluna gidiyorlar. Artık daha sıcak ve otantik tatil mekânlarını tercih eden insanlar son yıllarda İdavilla tatil avantajlarından yararlanıyorlar. Bungalov evlerin şirin görünümü ve konforlu konaklama imkânları ile son derece ideal bir tatil imkânı bulabilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 15.11.2019 - 15:32

Kaz dağlarında bulunan bungalov evler birçok gezgin için bir uğrak mekân haline geliyor. Birçok farklı benzersiz özellikleri sayesinde İdavilla insanlara muazzam bir tatil keyfi yaşatıyor. Gerek yeme içme, gerek konaklama gerekse temiz havası ile farklı bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Kazdağı eteklerinde bulunan tatil mekânında insanlar için farklı aktiviteler de bulunuyor.

Tatil İçin Neden İdavilla Tercih Edilmeli'

İnsanlar artık klasik tatil anlayışlarından oldukça sıkıldılar. Şehrin yoğun temposu ve kirli havasından uzaklaşarak temiz bir doğa ile baş başa kalmak isteyen insanlar bungalov tarzında daha doğal ortamları tercih ediyorlar. Temiz bir hava ve teknolojiden bir nebze de olsa uzak tatil yapmak isteyen insanlar için İdavilla en iyi alternatifleri sunmaktadır. İdavilla tatil köyü tamamen ailelerin rahat edebilecekleri şekilde tasarlanmış bir mekândır. Yeşili bol bir mekân olan tatil köyünde konaklama alanları müstakil evler şeklinde tasarlanmıştır. Çevrede oturup kahve içmek ya da kitabınızı okumak için birçok oturma alanı bulunuyor. Tamamen doğal bir ortam olan İdavilla insanların kafa dinlemek ve huzur bulmak için tercih edebileceği butik oteller arasındadır. Farklı bir tatil arayışında olanlara farklı bir alternatif olacaktır.

İdavilla Evlerinin Özellikleri Nelerdir'

İdavilla evleri birçok bakımdan konforu yüksek olan tatil mekânıdır. Bungalov evler farklı kişi sayılarına göre tasarlanmıştır. Her oda mutlaka ses ve ısı yalıtımı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunun yanında odaların tamamında tv bulunuyor ve ısınma ya da serinleme problemi bulunmuyor. Klimalı olan odalar da bulunan yataklar ortopedik yataklardır. Duş kısmında insanlar 24 saat sıcak su bulabilme imkânına sahipler. Yemyeşil bir mekânda bulunan İdavilla evleri insanların sevecekleri bir tatil olanağı sunmaktadır. Tatil mekanı hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz https://www.idavilla.com.tr adresinden tatil köyünün görsellerine ulaşabilir ve tatil olanaklarını değerlendirebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.