Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak' tan gençlere havuz müjdesi

Talak' tan gençlere havuz müjdesi

Spora ve sporcuya önem veren CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğlili gençler için var gücüyle çalışacağını onları sokaklardan alıp kötü alışkanlıklardan kurtaracağını belirterek gençlere, Ataşehir Mahallesi için ürettikleri Spor kompleksi ve olimpik yüzme havuzu projesi müjdesini verdi.

  • Ege Postası
  • 03.01.2014 - 11:01
İZMİR - CHP’li Ali Talak, Ataşehir (İstasyonaltı) Mahallesi gelişen bir bölge bu bölgede imar planını uyguladığımız zaman bölge halkının tüm isteklerinin karşılamış olacağız. Ataşehir Mahallesi bizim için önemli bir mahalle burayı hareketlendireceğiz” dedi.

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Spor yapmak isteyen Çiğlili gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak adına Çiğli’de kurmak istediği spor akademisinin kollarından bir olacak Ataşehir Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ‘nin gençlerin gözdesi olacağını söyledi.
Talak, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve sözlerini kentin her alanında yaşama geçireceğiz. Atatürk’ün “sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur” vecizesinin uygulayıcısı olacağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıkların içinden ve sokaklardan alıp spora yönlendireceğiz. Kuracağımız spor akademisi ile geleceğin sporcularını bu kentten çıkaracağız. Futbolda, basketbolda, voleybolda, yüzmede ve diğer branşlarda madalya kazanan ve derece alan bir gençlik için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Spor yapmayı sevdiğini belirten Ali Talak, “Spor hepimizin müşterek sevgisi... Biz özellikle Çiğli’deki gençlere destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Bundan dolayı da kurmayı planladığımız spor akademisiyle altyapıya önem verip küçük yaşta spora başlayacak çocukları hem ruhsal hem de fiziksel olarak geleceğe hazırlayacağız. Çünkü çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimiz” diye belirtti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.