Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Takvimde ‘tombul’ devrimi

Takvimde ‘tombul’ devrimi

Pirelli 2015 Takvimi dün Milano’da tanıtıldı. Bu kez poz veren isimler arasında ‘tombul manken’ olarak tanınan Candice Huffine’in de olması dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 19.11.2014 - 11:02
Pirelli Takvimi, Milano’da yer alan Pirelli modern sanat mekanı HangarBicocca’da dünyanın dört bir yanından gelen basın mensubu, konuk ve koleksiyonerlere dün tanıtıldı. Tanıtım, Pirelli Takvimi gibi bir efsaneyi, ‘İtalyan’ etiketiyle vurgulamak amacıyla Milano’da gerçekleştirildi. 12 dünyaca önemli modelin yer alacağı ‘fetiş’ temalı takvimde iri beden manken olarak tanınan Candice Huffine de var.
The Call’ın 42’inci baskısı, dünyanın en başarılı Moda fotoğrafçılarından biri olmanın yanı sıra, eklektik ve aynı zamanda ketum kişiliğiyle de tanınan yaratıcısı Steven Meisel’ın geçen mayıs ayında New York’taki stüdyosunda geçirdiği beş günlük yoğun fotoğraf çekimlerinde şekillendi. Steven Meisel, en klasik formatında Pirelli Takvimi’nde 12 karede 12 ay ve kapak ayrı olacak şekilde kadınları tekrar merkeze yerleştirdi.
Meisel’e çalışmasında Vogue Fransa’nın eski editörü Carine Roitfeld’in önderliğindeki stil ekibi ve dünyanın en iyi makyaj sanatçılarından biri olan Pat McGrath yardımcı oldu.

En iyilerden oluşan 12 kız
Bu seneki Takvim’in adı 2015 Takvim Kızları ve takvimde yer alan 12 kız en iyi ve yeni tanınmaya başlayan modeller: Amerikalı Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Brezilyalı Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, İngiltere’den Karen Elson, Porto Rikolu Joan Small, Rus Natalia Vodianova,Sasha Luss ve Anna Ewers.
2015 Takvimi, 21 Kasım 2014 ve 19 Şubat 2015 tarihleri arasında Milano’da düzenlenecek ‘The Call Collezione Pirelli’ sergisinin açılmasından birkaç gün önce yayımlanacak.

‘Vücudunuzu severseniz soyunmanız sorun olmuyor’

Pirelli 2015 takvim lansmanının en ilgi çeken ismi ABD’li büyük beden manken Candice Huffine (30) oldu. 44 beden manken, ‘fetiş’ temalı takvim için siyah deri kostümler giyerek poz verdi. İngiliz Telegraph gazetesine  konuşan Huffine, “Vücudunuzu severseniz soyunmanız sorun olmuyor” dedi. Büyük beden olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Huffine en çok hoşuna giden şeyin kendisini örnek olan genç kızlar olduğunu söyledi. Takvimde Huffine dışında dünyaca ünlü modeller yer aldı.
Candice Huffine’den önce 1998 yılında da büyük beden model Sophie Dahl takvim için poz vermişti. Ancak o dönemde sıfır beden mankenler şimdiki kadar revaçta olmadığı için Dahl’ın pozları Huffine’inki kadar olay yaratmamıştı.(Milliyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.