Dolar 32,5352
%-0.04
Euro 34,8085
%-0.16
Altın 2.440,100
%0.41
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TSK: 13 PKK'lı terörist öldürüldü

TSK: 13 PKK'lı terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı dün Hakkari ve Mardin'de düzenlenen operasyonlarda toplam 13 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.

  • Ege Postası
  • 13.10.2015 - 13:57
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada dün Hakkari Yüksekova'da düzenlenen operasyonlar kapsamında yapılan hava harekatında PKK'lılara ait mevzi, sığınak ve mühimmat deposunun imha edildiği ve 12 PKK'lının öldürüldüğü açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Dargeçit'te düzenlenen operasyonda da bir PKK'lının öldürüldüğünü duyururken, dün Hakkari ve Şırnak'ta toplam dokuz PKK'lının da güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Bu arada Suriye'ye ait yerden havaya savunma sistemlerinin dün bölgedeki Türk uçaklarına yine tacizde bulunduğu, TSK unsurları tarafından da "gerekli reaksiyon gösterildiği" belirtildi.


Suriye'den Türk uçaklarına kilit atılarak taciz yapıldı

Genelkurmay, Suriye'ye ait yerden hava savunma sistemleri tarafından bölgedeki Türk uçaklarına kilit atılarak taciz yapıldığını açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı , dün Suriye ’ye ait yerden hava savunma sistemleri tarafından bölgedeki Türk uçaklarına kilit atılarak taciz yapıldığını açıkladı. Yapılan yazılı açıklama şöyle; "Suriye’ye ait yerden havaya savunma sistemleri tarafından bölgedeki uçaklarımıza kilit atılarak taciz yapılmıştır. Unsurlarımız tarafından gerekli reaksiyon gösterilmiştir." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.