Dolar 32,3778
%-0.18
Euro 34,7353
%-0.02
Altın 2.434,720
%-0.16
Bist-100 10.056,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den CHP'li mevkidaşına jet yanıt: Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı...

Sürekli'den CHP'li mevkidaşına jet yanıt: Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Karşıyaka'da düzenlenen Sandık Görevlilerine teşekkür belgesi takdim töreninde AK Parti iktidarını hedef alan açıklamalarına AK Partili mevkidaşı Kerem Ali Sürekli'den çok sert yanıt geldi. Sürekli, "Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile al aşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır. Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı; bu kadar boş hayali kaldırmaz. Ancak havanda su dövmeyi becerebilenlerin, bu türlü saldırıları sonuç getirmez." dedi. AK Partili Sürekli'den CHP'li mevkidaşına jet yanıt

  • Ege Postası
  • 31.10.2019 - 14:41

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Karşıyaka CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Sandık Görevlilerine teşekkür belgesi takdim töreninde iktidarını hedef alan "Ankara'yı, İstanbul’u 25 sene yönettiler, 25 sene yediler." açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Sürekli, "Yücel, bir de dil sürçmesi yaşamış olmalı! '25 yıl yönettiler, 25 yıl ürettiler.' demek istedi herhalde!" ifadeleriyle de CHP'li mevkidaşına göndermede bulundu.

AK Parti İl Başkanı Sürekli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"CHP'nin İzmir Başkanı Yücel, teröre karşı verdiğimiz uluslararası mücadele üzerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini diline dolamış! Böylesi kararlı ve korkusuz bir liderliği yalan yanlış söylemleri ile al aşağı etmeye çalışması; körlük ve sağırlıktır.

Tarihi bir mücadeleye gölge düşürme gayesidir. Yücel, bir de dil sürçmesi yaşamış olmalı! '25 yıl yönettiler, 25 yıl ürettiler.' demek istedi herhalde! Cumhuriyet tarihi boyunca taş üstüne taş koymayanların böyle ahkam kesebiliyor olmasını başka türlü açıklayamayız.

AK Parti iktidarının yerelde ve genelde yıllardır ürettiği hizmet ortada; yaptığı yatırımlar, reformlar; haine, teröre ve işbirlikçilerine nasıl meydan okuduğu ortadadır. 6 aydır kendi yaptıkları da ortada. Kıbrıs harekatı ile dün övünenler bugün 'Kıbrıs'a karışmayın' diyorlardı.

Siyaset, bu kadar hoplayıp zıplamayı; bu kadar boş hayali kaldırmaz. Ancak havanda su dövmeyi becerebilenlerin, bu türlü saldırıları sonuç getirmez. Biz işimize, yolumuza bakarız. Bu yolda da milletin iradesi her zaman yol göstericimizdir, gücümüzdür."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.