Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: Bardak artık taşmak üzere

Sürekli: Bardak artık taşmak üzere

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Diyarbakır Kültür Dayanışma Derneği ve Karşıyaka Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 13:18
İZMİR -AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Diyarbakır Kültür Dayanışma Derneği ve Karşıyaka Esnaf Kefalet Kooperatifi’ne bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulundu. İlk olarak Diyarbakır Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Sürekli, burada Dernek Başkanı Mehmet Saran ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Aynı gün ikinci ziyaretinde Karşıyaka Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret eden Başkan Sürekli, burada da Kooperatif Başkanı Zeki Özgüven ve kooperatif üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
Ziyaretlerin genelinde Karşıyakalıların yerel yönetimlerden duydukları problemlerin oldukça fazla olduğunu belirten AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’da yeni bir dönem için AK Parti’nin tam zamanı olduğunu vurguladı. Sürekli, “Ziyaretlerimizde de bir kez daha gördük ki Karşıyakalı yerel yönetimlerden bıkmış durumda. Gittiğimiz her yerde bizlere aktarılan sorunların başında Karşıyaka’daki mevcut yönetim anlayışına yönelik eleştiriler var. Karşıyakalı mevcut yönetimin icraatlarından memnun değil ve artık bardak taşmak üzere. AK Parti olarak bu sıkıntıların farkındayız ve Karşıyaka’nın kangren olmuş sorunlarına çözüm noktasında yönetime talibiz. Umut ediyoruz ki önümüzdeki seçimler Karşıyaka için yeni bir başlangıcın zamanı olur ve AK Belediyecilik Karşıyaka’da yönetime gelir” ifadelerinde bulundu.
Ziyaretleri sırasında Sürekli’ye, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Beydeş, Yönetim kurulu üyesi Kamil Karadeniz ve Halka İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yeşim Demirali de eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.