Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süleyman Soylu'dan SP çıkışına sert tepki: PKK'yı meclise siz taşıdınız

Süleyman Soylu'dan SP çıkışına sert tepki: PKK'yı meclise siz taşıdınız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşması sırasında Saadet Partisi'yle ilgili sözlerini eleştiren bir kişiye "24 Haziran'da Saadet Partisi sattı bu milleti, PKK'yı Meclis'e siz taşıdınız" diyerek sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 18.03.2019 - 10:03

AK Parti’nin seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde konuşan Soylu, Saadet Partisi ile ilgili sözlerini eleştiren bir yurttaşa “24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsu? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz” dedi.

Eğer Hükümetimiz zafiyete uğrarsa...

Soylu, “Seçimlerden hemen sonra eğer hükümetimiz zafiyete uğrarsa Doğu ve Güneydoğu’da valileri, kaymakamları sokağa çıkarmazlar. Bu sözleşmeyi yapan Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’dur, İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener’dir, FETÖ’dür, PKK’dır, HDP’nin sözde vekilleridir” dedi.

Soylu'nun ilgili konuşması şöyle:

“24 Haziran’da Saadet Partisi sattı bu milleti, hadi oradan densiz. Karamollaoğlu sattı. Densiz, ne söylüyorsu? Utanmadan bir de milletin içine çıkıyorsunuz. PKK’yı Meclis’e siz taşıdınız. Maden katlanamayacaksınız neden PKK’yla ortaklık yapıyorsunuz'

 Bugün Adıyaman’da belediye başkan adayı bir yanda PKK işareti yapmaktadır, bir taraftan da Saadet Partisi işareti yapmaktadır. Çok net ve açık. Erbakan Hoca niye Milli Görüş’ten başka bir şey söylemedi. Milli dedi, milli. Millilikten ayrıldınız ve bu ülkeyi sattınız, hala satmaya devam ediyorsunuz. Bir milletvekilliğine sattınız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.