Dolar 32,3700
%-0.34
Euro 34,7102
%-0.28
Altın 2.393,720
%-1.2
Bist-100 10.162,00
%1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soylu'dan CHP'li Bayır'a gönderme

Soylu'dan CHP'li Bayır'a gönderme

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın Menderes'te katıldığı bir toplantıda Menderes Belediyesi tarafından yapılan yol düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını kasteden konuşmasına Belediye Başkanı Bülent Soylu'dan tepki geldi. Soylu, "12 kilometre çevreyolu peyzaj düzenlemesinin ne kadar muhteşem olduğunu gören ve kabul eden İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'a teşekkür ederim. Böyle vekil dostlar başına!" dedi.

  • Ege Postası
  • 16.02.2019 - 14:28

EGEPOSTASI/ HABER MERKEZİ- 31 Mart yerel seçimlerinde siyasi partilerin çalışmaları devam ederken, Menderes'te CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın yaptığı gaf gündeme bomba gibi düştü. Bayır'ın konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Böyle vekil, böyle başkan adayı dostlar başına" diyerek göndermede bulundu.

"Çevreyolu peyzaj düzenlemesini sanki İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış gibi gösterip yalanlar söylemesini, halkı kandırmaya çalışmasını esefle kınadığımı da ifade etmek istiyorum." diyen Başkan Soylu açıklamasına söyle devam etti:

"Bizim tarafımızdan 12 kilometre çevreyolu peyzaj düzenlemesinin ne kadar muhteşem olduğunu gören ve kabul eden İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'a teşekkür ederim.

MENDERESLİLER YALAN SİYASETE...

Ancak bir vekilin bizim tarafımızdan yapılan çevreyolu peyzaj düzenlemesini sanki İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış gibi gösterip yalanlar söylemesini, halkı kandırmaya çalışmasını esefle kınadığımı da ifade etmek istiyorum. Menderesli hemşehrilerimiz yalan siyasetle hiçbir yere varılamayacağını bu memlekete kimin neler yaptığını Menderes'e kimin çelme taktığını çok iyi biliyor ve görüyor. Sayın vekilin ve arkasında duran Menderes Belediye Başkan Adayı'nın da bunu görmesini ve bundan ders almasını rica ediyorum. Yaşanılan bu komikliği de Menderes halkının vicdanına teslim ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.