Dolar 32,4289
%0.02
Euro 34,7326
%-0.2
Altın 2.425,970
%-0.37
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer korona testi beklerken programına ara vermedi

Soyer korona testi beklerken programına ara vermedi

Dün koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’la Balkan Gecesi’ne yakın temas halinde olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, test için beklerken programına da ara vermedi. Soyer, bugün Halkın Bakkalı’nın 6. şubesinin açılışı için Buca’daydı.

  • Ege Postası
  • 10.09.2020 - 15:55

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde İzmir’de Balkan Gecesi’ne katılan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın koronavirüs testinin pozitif çıkması İzmir gündemine oturdu. Toplantıda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere CHP’li milletvekilleri, parti yöneticileri ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla birçok Balkan Derneği katılım göstermişti.  Toplantıya katılanlar büyük risk altında kalırken, Büyükeşehir Belediye Başkanı Soyer’in Öztrak ile maskesiz yakın temasta olduğu fotoğraf dikkat çekmişti.

Henüz koronavirüs testi yaptırmadığı öğrenilen Soyer, bu süre içerisinde programını bozmadı.

Başkan Soyer bugün, eşi Neptün Soyer ile birlikte Halkın Bakkalı’nın 6. Şubesinin açılışı için Buca’daydı. Eski Kasaplar Meydanı’nda gerçekleştirilen açılışta herkes maske kurallarına riayet ederken Soyer’in sosyal mesafeyi korumaması dikkat çekti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.