Dolar 32,3872
%-0.16
Euro 34,8634
%0.35
Altın 2.435,530
%-0.13
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer destek istemişti!

Soyer destek istemişti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tebrik için kendisine çiçek ve çikolata göndermeleri yerine İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gültepe’deki kütüphanesine kitap göndermelerini istedi.  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Görevinizde başarılar Sayın Tunç Soyer, ben ve eşim Selmin Çıray şimdiden Gültepe Belediye Kütüphanesine Uğur Dündar’ın  "Ya Atatürk olmasaydı" ve Yılmaz Özdil’in "Mustafa Kemal" kitaplarından 10'ar adeti taahhüt ediyoruz” dedi. Bana çiçek çikolata yollamayın demişti...

  • Ege Postası
  • 07.04.2019 - 10:58

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada, “Geleneklerimizde hayırlı olsun ziyaretine gidilirken başkanlara çiçek götürülür, tatlı alınır. Ben buradan duyurmak istiyorum. Bana lütfen kimse çikolata, tatlı, çiçek getirmesin. Gültepe'de İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin küçük, güzel bir kütüphanesi var. Ama daha rafı yok, kitabı yok. Bana gelenler lütfen kitap getirsinler. Gültepe'deki kütüphanemizi hep beraber büyütelim. Kitabın farkındalığını, gücünü, İzmir'in yukarı mahallelerine, arka sokaklarına da yayalım diliyorum” demişti.

Tunç Soyer’in bu açıklamasına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan destek geldi. Çıray yaptığı açıklamada “Görevinizde başarılar Sayın Tunç Soyer, ben ve eşim Selmin Çıray şimdiden Gültepe Belediye Kütüphanesine Uğur Dündar’ın  "Ya Atatürk olmasaydı" ve Yılmaz Özdil’in "Mustafa Kemal" kitaplarından 10'ar adeti taahhüt ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.