Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sosyal medyada Piriştina için kampanya

Sosyal medyada Piriştina için kampanya

Bucalılar, CHP PM toplantısında adayı belli olmayan iki ilçeden biri olan Buca’nın mevcut belediye başkanı Levent Piriştina’nın yeniden aday olarak gösterilmesi için sosyal medya hesaplarında "bucaicinpiristina" hashtagi ile destek kampanyası başlattı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina destek mesajları nedeniyle teşekkür etti. Sosyal medyadan Piriştina için kampanya

  • Ege Postası
  • 28.01.2019 - 13:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Genel Merkezi’nde dün gerçekleşen ve sabah saatlerine kadar süren PM toplantısında MYK’dan Buca için onay alan Aydoğan Hepdemirgil PM’den geçemedi.

Hepdemirgil’in Buca Belediye Başkan Aday Adaylığı 24’e karşı 35 oyla reddedildi. Bayraklı ve Buca Belediye Başkan adayının kim olacağı bir sonraki PM toplantısına kaldı.

Öte yandan yeniden aday gösterilmesi beklenen mevcut Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı destekleyen Bucalılar twitter, instagram gibi sosyal medya hesaplarından "bucaicinpiristina" hashtagi ile destek kampanyası başlattı.

SOSYAL MEDYADA BUCA İÇİN PİRİŞTİNA HASHTAGİ AÇILDI

"Bucaicinpiristina" hashtagi ile gönderilen mesajlarda, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yaptığı hizmetler anlatıldı, Buca tarihinde en fazla hizmetin Başkan Piriştina döneminde yapıldığı ve kendisine yeniden görev verilmesi gerektiği belirtildi.

BUCALILAR MESAJ YAĞDIRDI

Bucalılar mesajlarında, ‘Halkla iç içe, yürek yüreğe, her kesim tarafından sevilen başkanıma görev verilmeli’, ‘Çağdaş, demokrat, çalışkan başkan. Buca seninle güzel’, ‘Buca’da gece 3’te insanlar ellerinde telefon Piriştina için tweet atıyorsa, gerçekten bu başkan halkın başkanı’, ‘İzmir ve Buca için şanstır. Yaşadıklarıyla Türk siyasetinin en önemli karakteridir’, ‘Buca ayakta, Buca uyumuyor, Buca seninle’, ‘Buca Piriştina’yı istiyor’, ‘7’den 70’e Buca seninle başkanım’ diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

LEVENT PİRİŞTİNA: BU DESTEK HAYATIMIN EN ÖNEMLİ ANLARI

Sosyal medya hesaplarından destek mesajları yağan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, telefonunun susmadığını, gelen mesajlarla çok duygulandığını belirterek, “Öncelikle başta PM’nin duyarlı parti büyüklerime, üyelerine, sosyal medya, twitter, instagram üzerinden kampanya yapan tüm Bucalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Son derece onurlandırdı beni bu durum. Sonuç ne olursa olsun önemli değil. Gerek halk gerek PM üyelerinden böyle destek görmek, böyle sevildiğimizi görmek, arkamızda böyle sevgi seli olduğunu görmek, benim için hayatımda yaşadığım en önemli anlardı. Herkese şükranlarımı sunuyorum. Sonuç ne olur bilmiyorum ama herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu bile benim için çok anlamlı. Allah herkese böylesi sevgiyi, desteği nasip etsin. Duygularımı anlatmam, kelimelere dökmem hakikaten anlatılacak gibi değil. Benim için çok önemliydi. O yüzden çok mutluyum” diye konuştu.

SABAH ALTIDA 120 CEVAPSIZ ARAMA VARDI VE...

Yeniden aday gösterilmesi beklenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, açıklamalarını, “Tüm Türkiye’nin, başta, Buca’nın MYK ve PM üyelerinin, genci, kadını, yaşlısı, ne yapabiliriz diye aradı. Sabah altıda 120 cevapsız arama vardı. Bu zaten neler yaptığımızı ve yapılanların karşılıksız olmadığının göstergesi diye düşünüyorum. Herkese şükran duyuyorum. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.