Dolar 32,4821
%0.11
Euro 34,8092
%0.25
Altın 2.476,810
%0.59
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soma’da kurtuldu ama kaderinden kaçamadı: Başkan Karabağ'ı yıkan ölüm!

Soma’da kurtuldu ama kaderinden kaçamadı: Başkan Karabağ'ı yıkan ölüm!

301 madencinin yaşamını yitirdiği maden faciasından arkadaşı sayesinde kurtulan Rahmi Sözüer, elektrik çarpması sorucu hayatını kaybetti. Maden kazasında hayatta kalan Rahmi Sözüer’i Bayraklı Belediyesi'nde işe başladı, şansız genç kaderinden kaçamadı. Gencin ölümü Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı derinden üzdü. Başkan Karabağ “Söylenecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz” dedi. Soma’da kurtuldu ama kaderinden kaçamadı:

  • Ege Postası
  • 03.08.2015 - 14:10
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasından kurtulan, İzmir'in Bayraklı Belediyesi çalışanı Rahmi Sözüer, Doğançay'da yürütülen inşaat çalışması sırasında kullandığı arabanın yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu hayatını kaybetti. 36 yaşındaki Sözüer'in, nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Rahmi Sözüer, 13 Mayıs 2014 tarihindeki Soma faciasından önce vardiya değişimi için madene gitti. Arkadaşının kendi yerine madene girmesiyle ölümden son anda kurtuldu. Yaşanan acılar üzerine bir daha madene girmeme kararı alan Sözüer, bir yıl sonra şans eseri kurtulan Rahmi Sözüer’i Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayraklı Belediyesi'ne 20 gün önce işe aldı. 

20 gündür burada çalışan Sözüer, geçen cumartesi sabah saatlerinde iş kazası geçirdi. Belediyenin Doğançay'daki şantiye alanına kamyonla dolgu malzemesi götüren Sözüer yükü indirdiği sırada, kamyon kasası yükselerek alanda bulunan yüksek gerilim hattına temas etti. Bunun farkına varamayan Sözüer, aracın metal aksamına değince elektrik akımına maruz kalarak yaşamını yitirdi. Sözüer'in cenazesi, otopsiden sonra pazar günü memleketi Soma'da toprağa verildi.

Feci kaza sonrası hayatını kaybeden Sözüer’in ölümü  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı derinden üzdü. Başkan Karabağ, “ Söylenecek söz yok, sözün bittiği yerdeyiz. Kardeşimizi evlensin diye işe aldık. Ama Soma’da ölümden dönen kardeşimiz burada talihsiz bir şekilde hayata veda etti. Çok üzgünüm böyle olayların bir daha yaşanmasını istemiyoruz. Umarın bu son olur” dedi.

Diğer taraftan ise, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın vefat eden Rahmi Sözüer’i ailesine bu sabah taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.