Dolar 32,4163
%0.18
Euro 34,8062
%0.04
Altın 2.402,670
%0.24
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Söke'yi alarma geçiren otomobil

Söke'yi alarma geçiren otomobil

Polis uygulamasından kaçan otomobilde silahlı 3 kişi... Aydın'ın Söke İlçesi'nde, yol uygulaması yapan polisin 'dur' ihtarına uymayıp, sivil polis aracına çarparak kaçan otomobildeki 3 kişi, kovalamaca sonucunda ilçe çıkışında yakalandı. Germencik'teki 4 kişinin yaralandığı olayın failleri oldukları ileri sürülen şüphelilerin otomobilinde 2 tabanca, bir pompalı av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

  • Ege Postası
  • 04.02.2016 - 14:46
Gece saat 02.30 sıralarında Söke İlçe Mezarlığı yakınında uygulama yapan polis ekipleri, şüphelendikleri 33 DOD 76 plakalı otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobildekiler, araçla sivil ekip otosuna çarpıp Didim ilçesi yönüne kaçmaya başladı.



Polis ekipleri kaçan otomobilin peşine düştü. İçinde 3 kişi bulunan otomobil, yaklaşık 3 kilometrelik kovalamaca sonucu polisin ilçe çıkışındaki Yenidoğan Mahallesi'nde yolu kesmesi sonucu durduruldu. Otomobildeki A.I., Ş.E. ve E.S. gözaltına alındı. Otomobildeki aramada bagajda, ruhsatsız olduğu belirlenen 2 tabanca, bir pompalı av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. 



4 KİŞİYİ YARALAMIŞLAR
Polis, Germencik ilçesi'nde bir barda çıkan ve daha sonra Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Yeni Mahalle'de devam eden silahlı kavgada F.E., Y.Ü., M.B. ve U.Y.'nin  silahla yaranması olayına karıştıkları tespit edilen 3 şüpheli ile ilgili soruşturma başlattı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin de bu olayda elinden yaralandığı belirlenip, Söke Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavisi yaptırıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.