Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sokak ortasında infaz

Sokak ortasında infaz

İZMİR'in Konak İlçesi'nde 30 yaşındaki Ramazan Bilgin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tabancayla başından 3 kurşunla vuruldu. Bilgin kaldırıldığı hastanede öldü.

  • Ege Postası
  • 24.10.2014 - 09:15
Olay, Eşrefpaşa Semti 565 sokak numara 51 önünde bugün saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Ramazan Bilgin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sokak ortasında tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Bilgin sokakta kanlar içeresinde kalırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine Bilgin'i yerde gören çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalenin ardından Bilgin'i İzmir Bozyaka Eğitimi ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Bilgin, hayatını kaybetti.

Olay sonrası polis sokakta geniş güvenlik önlemi aldı. Hastanede hayatını kaybeden Ramazan Bilgin'in yapılan incelemesinde, üzerinde kardeşine ait sahte kimlik çıktığı bildirildi. Bilgin'in başından aldığı üç kurşun yarasından, tabancanın yakın mesafeden ateşlendiği tespit edildi. Bilgin'in ellerinde ve dizlerinde de boğuşma izleri olduğu öğrenildi. 

Olay sonrasında beyaz renkli bir aracın kaçtığı belirtildi. Polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına el koydu. Polis, kaçan saldırganların kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.