Dolar 32,1838
%0.02
Euro 34,9458
%-0.12
Altın 2.504,720
%-0.23
Bist-100 10.895,00
%1.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şöförler Odası'ndan Başkan Badem'e plaket

Şöförler Odası'ndan Başkan Badem'e plaket

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem’e şoför esnafının daha iyi bir ortamda hizmet vermesi için sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

  • Ege Postası
  • 21.02.2015 - 14:17
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Şoförler Odası Başkanı Tahir Sılay ve yönetim kurulu üyelerinin daveti üzerine Mezarbaşı Taksi Durağı’nda biraraya geldi. Başkan Badem, trafik kurallarına uygun hareket edilmesi konusunda şoför esnafıyla sohbet ederek, talepleri değerlendi.
Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay, ilçede bulunan taksi duraklarının düzenlenmesi, bakımı ve şoför esnafına sağladığı destekten dolayı Başkan Badem’e teşekkür ederek, oda adına plaket takdim etti.

Başkan Badem; “İnsanlarımız size canını, malını emanet ediyor. Türkiye’nin her tarafına hizmet götürmeye çalışıyorsunuz. Esnafımızın, güvende olması, başının dinç olması bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Yerel yönetimler olarak bizler ekmeğini alının teriyle kazanan emektarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.