Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Siyah kuşakları Başkan Atila taktı

Siyah kuşakları Başkan Atila taktı

Bornova Belediyespor'un Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun sınavlarında başarılı olan sporcularına kuşaklarını Başkan Olgun Atila taktı.

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 13:45
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediyesporlu tekvandocularla biraraya geldi. Başkan Atila, Pınarbaşı Taekwondo Salonu'ndaki organizasyonda Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun sınavlarında başarılı olan Mert Can Güzelkaya ve Dilara Naz Benli'nin '1. Dan' ve '1. Pundan' siyah kuşaklarını taktı. Spor yapmanın önemine dikkat çeken Başkan Atila, sporulara ve ailelerine seslenerek; “Sizlerle ne kadar övünsek azdır. Başarılarınız hepimizi çok mutlu ediyor. Zihni açık bireyler olarak eğitim hayatınızda da başarılı olacağınıza inanıyorum. Çocuklarını bizlere emenet eden anne ve babalara teşekkür ediyorum. Bornova Belediyesi olarak amacımız daha çok çocuk ve gence spor yaptırmak" diye konuştu.



Antrenörlüğünü Mustafa Hepsert'in yaptığı yeşil-beyazlı sporcular, kuşak takma töreninin sonunda bir de gösteri sundu. Çeşitli yaş gruplarında Bornova ve İzmir'i milli takımda da temsil eden taekwondocuların yer aldığı gösteri ilgiyle izlendi. Spor okullarında her yıl binlerce gence ve çocuğa eğitim veren Bornova Belediyespor'un taekwandoda 45 lisanslı sporcusu bulunuyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.