Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şirinyer Vecihi Akın Parkı yenilenerek hizmete girdi

Şirinyer Vecihi Akın Parkı yenilenerek hizmete girdi

Buca İnkılap Mahallesi’nde bir hafta arayla bir açılış daha gerçekleşti. İlçenin girişindeki Orgeneral Vecihi Akın Parkı yeni yüzüyle hizmete girdi.

  • Ege Postası
  • 28.02.2014 - 11:16
İZMİR-Şirinyer Nato girişinde Orgeneral Vecihi Akın’ın adını taşıyan park, yöre halkı ve esnafının istekleri doğrultusunda yenilendi. Törende konuşan İnkılap Mahallesi Muhtarı Cemal Yeşilbağ, bir hafta arayla ikinci parkın hizmete girmesiyle çocuklar gibi sevinçli olduğunu belirtti. Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur da  Başkan Ercan Tatı’ya ilçeye kazandırdığı eserler nedeniyle teşekkür etti. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Cuma günü ilçenin ilk olimpik yüzme havuzu ile tiyatro salonunun da içinde yer aldığı çok amaçlı hizmet binasının açılışını yapacaklarını kaydetti. Başkan Tatı, Osman Ağa Parkı, Üzümcü Heykeli ve açılışı yapılan park ile Buca’ya giriş noktasında  kent estetiğine katkıda bulundukları belirtirken, şunları söyledi:
“Buca’ya ne kadar park yaptığımızı sayı olarak bilmiyorum. Parklar Müdürüme sorduğumda hala 8-9 parkın yapımının sürdüğünü belirtti. Önemli olan sayılar değil. Önemli olan arkamızda bir şeyler yapıp bırakmak. Bugünlerde 15 adet sokağımız sevgi yolu niteliğinde ışıklandırması ve düzenlemesi ile bitiyor. Cuma günü de ilçemizin ilk kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı hizmet binasını açıyoruz. 8 Mart’ta ise tamamladığımız Kültür Merkezimizin açılışını da yapacağız. Pazaryerlerimizi modern hale getirdik ve devam ediyoruz.
 
Şirinyer ve Buca Pazaryerleri projelerini gelecek için hazır bırakacağız. Bunlar unutulur ya da unutulmaz. 5 yılda 39 trilyon lira borcu, 14 trilyon liraya indirip birçok yatırım yaptık. Bunların değeri bugün değil, zaman içerisinde görülecektir.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.