Dolar 32,5793
%0.32
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.514,500
%1.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sırada Türkiye şampiyonluğu var

Sırada Türkiye şampiyonluğu var

U-15 Ligi play-off maçını galibiyetle tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan Konaklı futbolcular sevinçlerini Belediye Başkanı Sema Pekdaş’la paylaştı.

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 10:59
İzmir U-15 Ligi 7. Grubu lider tamamlayan Konak Belediyesipor, play-off maçında karşı karşıya geldiği Altınırmakspor'u da 4-2'lik skorla yenerek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Nisan ayında başlayacak şampiyona öncesi kupa sevincini Atillaspor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikle kutlayan genç futbolcuları Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yalnız bırakmadı. Kuralar öncesi moral niteliği taşıyan törene Pekdaş’ın yanı sıra Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen, Konak Belediye meclis üyeleri, Kulüp yöneticileri, Teknik Direktörler Recep Kaplan ve Günay Şentürk ile Konak Belediyespor’un başarılarıyla adından söz ettiren Kadın Futbol Takımı oyuncuları katıldı.

“SİZLERE GÜVENİYORUM”

İzmir U-15 Ligi play-off finallerini galibiyetle tamamlayarak Türkiye Şampiyonası'na gitme hakkı kazanan Konak Belediyespor futbolcularını başarılarından ötürü kutlayan Başkan Pekdaş, Konak Belediyesi olarak spor okullarını yaygınlaştırarak her yaştan çocuk ve genci sporla tanıştırdıklarını söyledi. Sporun eğitici ve birleştirici gücüne vurgu yapan Pekdaş, "Sizlerden büyük başarılar bekliyoruz ve sizlerin başarılı olmanız için elimizden geleni yapmaya hazırız. Çünkü Cumhuriyetimizi kuran Büyük Atatürk, bu Cumhuriyeti siz gençlere emanet etti. Spor bize sorumluluk kazandırıyor, başka arkadaşlarımıza saygı duymayı, birarada iş yapmanın güzel ve önemli olduğunu öğretiyor. Bu yüzden hem spor yapmaya devam ederek başarılar kazanacaksınız hem de Cumhuriyeti koruma görevini, bu memleketin iyi bir memleket olması için çalışma görevini yerine getireceksiniz. Ben size güveniyorum" dedi.

KURA ÇEKİMLERİ MART’TA

Konak Belediyesi’nin Atillaspor Tesisleri’nde düzenlenen kutlamada kendi grubunu ikinci olarak tamamlayan Konak Belediyespor U-14 takımı da yer aldı. Konak ailesini sevince boğan U-14 ve U-15 takımları aldıkları kupaların mutluluğunu yaptıkları tezahüratlarla dile getirdi. Öte yandan Türkiye Şampiyonası'nda İzmir'i temsil edecek beş takım arasındaki yerlerini alan Konak Belediyespor U-15 Futbol Takımı, Mart ayında çekilecek kuraların ardından Nisan ayında Türkiye Şampiyonası eleme grubu maçlarına çıkacak.





 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.