Dolar 32,5072
%0.3
Euro 34,6282
%0.39
Altın 2.481,410
%-0.07
Bist-100 9.615,00
%-0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sındır atadı Atila aldı!

Sındır atadı Atila aldı!

Bornova Belediye Başkanı CHP’li Olgun Atila, belediye bürokrasisine neşter vurmaya başladı. Atila, Bornova Belediye eski Başkanı Kamil Okyay Sındır’ın seçimlere günler kala Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden başkan yardımcılığı görevine atadığı Fatih Zor’u görev aldı. Eski Belediye Meclis Üyelerinden Muhammet Yıldız’ı ise başkan yardımcısı olarak atadı. Yine Sındır döneminde kızakta olan başkan yardımcısı Sermet Pınar’a birçok müdürlük bağlandı.

  • Ege Postası
  • 18.04.2014 - 12:28
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – Yerel seçim sonrası İzmir büyükşehir başta olmak üzere, birçok ilçe belediye başkanı kadrolarında değişikliğe gidiyor. Partisi tarafından aday gösterilmeyen ve seçim sürecinde çok sayıda kişiyi işe alması ile eleştirilen Bornova Belediyesi eski Başkanı Kamil Sındır’ın ekibine, yeni başkan Olgun Atila neşter vurmaya başladı.

GÖREVDEN ALDI
Başkan Atila, Sındır’ın seçimlerden kısa bir süre önce Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden başkan yardımcılığına atadığı Fatih Zor’u görevden aldığı öğrenildi. Zor’un yerine ise bir önceki dönem meclis üyelerinden, Maden Mühendisleri Odası Başkanı Muhammet Yıldız’ı atadığı öğrenildi.

KIZAĞA ÇEKİLDİ AMA
Sındır’ın daha önce kızağa çektiği Sermet Pınar, Atila döneminde yine aktif rol oynayacak. Pınar’a birçok müdürlüğün bağlandığı öğrenildi.

KOORDİNATÖR
Başkan Atila, CHP’li eski Bornova Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Hamamcıları belediyeye koordinatör olarak atadığı bildirildi.

BELEDİYE ŞİRKETİ'NDE OPERASYON
Öte yandan Atila’nın önümüzdeki günlerde belediye şirketi İZBAŞ’ta da köklü bir değişikliğe gideceği, İZBAŞ Genel Müdürü Mustafa Gülen’in görevden alınabileceği ifade edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.