Dolar 32,1677
%0.01
Euro 35,0786
%-0.04
Altın 2.470,560
%0.11
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Sezen hapse girmedi ama ben girdim’

‘Sezen hapse girmedi ama ben girdim’

Sezen Aksu’nun Deniz Seki’ye yolladığı mektubu değerlendiren Ersoy, daha önce hapse girdiğini hatırlatarak ‘Sezen benim kadar durumu bilmez’ dedi

  • Ege Postası
  • 24.11.2014 - 10:57
Türk sanat müziğinin ‘Diva’sı Bülent Ersoy önceki akşam Şişli’deki Günay Restaurant’ta sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, Sezen Aksu’nun Deniz Seki’ye yolladığı mektup hakkında görüşlerini paylaştı.

‘Yapmayacaktı...’
Seki’nin uyuşturucu kullanmasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Ersoy, “Sezen benim çok can arkadaşımdır. Sezen insan sever. Bu olayı desteklediği için değil, Deniz’e orada ‘dirayetini muhafaza et’ ve ‘üretmeye çalış’ demek için mektubu gönderdi. Ama Deniz’e iyi ettin dememiştir. Ki bende aynı şeyi söylüyorum. Sezen Aksu hapse girmedi ama ben hapse girdim. Onun için Sezen benim kadar durumu bilmez. Ben Deniz kız olduğu için üzüldüm. Orayı kaldırabilmek zor” dedi.
Seki’nin çok iyi niyetli ve temiz bir kız olduğunu ifade eden Ersoy, “Dikkat edin bunu sadece o yapmadı. Diğer yapanlar ortalarda arsız arsız film çekiyorlar. Niye Deniz girdi de diğerleri ortalarda, anlamış değilim. Yapmayacaktı, yapmasaydı. Ne gerek vardı'”dedi. (Milliyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.