Dolar 32,5518
%0.02
Euro 34,8534
%-0.04
Altın 2.424,390
%-0.24
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sevgilisi tarafından vurulan kadın öldü

Sevgilisi tarafından vurulan kadın öldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, özel güvenlik görevlisi A.E.'nin silahla vurduğu sevgilisi Gülay G., hastanede hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 02.08.2014 - 10:02
İZMİR - Olay, cuma günü saat 14.00 sıralarında, Basın Sitesi 52/127 sokakta yaşandı. Bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan A.E., bir süredir ayrı yaşadığı karısı G.E. ile yakın zamanda barıştı. Bankadan öğle yemeği için ayrılan A.E, karısını arayarak kendisine yemek yapmasını söyledi. Bu sırada sevgilisi olduğu iddia edilen Gülay G.'yi de yanına alarak eşiyle yaşadığı evin önüne gelen genç adam, aracı evin önüne park etti. İki sevgili, aracın içinde henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi ile sinirlerine hakim olamayan genç adam, silahını çekerek sevgilisi Gülay G’i göğsünden vurdu.

''SOKAK ORTASINDA DEHŞET''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu sırada, silah seslerini duyarak apartmanın önüne inen G.E. ile A.E tartışmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen polis, silahlı adamı sakinleştirmeye çalıştı. Karısını da öldürmekle tehdit eden şahıs, uzun süre polisle tartıştı. Polisler, saldırgan şahsın bir anlık dalgınlığından faydalanarak elindeki silahı almaya çalıştı. Direnen şahıs, bu sırada silahını ateşleyerek kendini göğsünden vurdu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sevgili Gülay G ve A.E.’i, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Gülay G., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. A.E.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.