Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Servet değerinde tektaş yüzük kullanan 10 ünlü

Servet değerinde tektaş yüzük kullanan 10 ünlü

Hayatları, tüm dünyanın gözleri önünde yaşayan ve her yaptıkları olay olan ünlü isimlerin, tercih ettikleri takılarda tüm bu özelliklerini destekler nitelikte oluyor.

  • Ege Postası
  • 07.01.2019 - 14:30

 

Özellikle tektaş konusunda sınırları aşan ve herkesin hayalini gerçeğe dönüştüren ünlülerin, tek taş pırlanta yüzük için ödedikleri fiyatlar gerçekten bir servet değerinde.

Biz de bu yazımızda sizler için tektaş modelleri birbirinden büyük ve servet değerinde olan ünlüleri bir araya getirdik. İşte o isimler;

1- Adriana Lima

Son dönemde Metin Hara ile yaşadığı ilişki ile Türk gündeminde yer alsa da Adriana Lima zamanında inanılmaz değerli bir yüzüğü parmağında taşıyordu. Nişan yüzüğü ile kullandığı 5 karatlık yüzüğün tahmini olarak 1 ila 2 milyon dolar arasında değiştiği söyleniyordu.

2- Beyonce

Tektaş yüzük konusunda çıtayı en yükseğe taşıyan isimlerin başında ünlü yıldız Beyonce var. Jay Z’nin hediye ettiği 18 karatlık ve 5 milyon dolar değerindeki pırlanta yüzük, ünlülerin dünyasındaki rakipsiz örneklerden.

3- Eva Longoria

Hollywood’un bir diğer ünlü ismi olan Eva Longoria’ya evlilik sırasında Tony Parker’ın hediye attığı yüzük tam 150 bin dolar değerindeki özel bir tasarımdı.

4- Gisele Bündchen

Tom Brady, Gisele Bündchen’e evlilik teklif ederken özel bir uçak kiralamış ve gökyüzünde unutulmaz bir evlilik teklif etmişti. Elbette bunu yüzükle de süslemeyi ihmal etmeyen Tom Brady, özel tasarımlı ve piyasa değeri tahmini 2.5 milyon dolar olan 4 karatlı yüzük ile teklifi daha da özel bir hale getirmişti.

5- Jennifer Aniston

Brad Pitt - Jennifer Aniston aşkı her ne kadar magazinin dünyası tarihinin tozlu sayfalarında kalmış olsa da o dönem Brad Pitt’in verdiği yüzük konuşulmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu, Jennifer Aniston’a evlilik teklif ederken 500 bin dolarlık bir yüzük kullanmış ve dönemin en fazla konuşulan isimlerden birisi haline gelmişti.

6- Jennifer Lopez

Jennifer Lopez’i listedeki diğer isimlerden farklı kılan şey yüzüğünün herhangi birinden hediye olmaması ve tek taşını kendisi takmış olması. İlk kez katıldığı bir film galasında görülen yüzüğü ise tam 1 milyon dolardı.

7- Katie Holmes

Hollywood’un yaşlanmak ne bilmeyen ismi Tom Cruise, Katie Holmes’a evlilik teklif ederken asla eskimeyecek bir yüzük vermişti. Klasik tarzdaki pırlanta yüzük ise Tom Cruise’a 1.5 milyon dolara mal olmuştu.

8- Amal Clooney

George Clooney ile evlendikten sonra daha fazla tanınan bir avukat haline gelen Amal Clooney, evlilik teklifi sırasında 500 bin pound değerinde bir yüzük almıştı.

9- Anne Hathaway

Saf güzelliği ile kendisini herkese hayran bırakan Anne Hathaway, yüzüğü ile de aynı etkiyi yaratmayı başarmıştı. Adam Shulman’ın özel olarak tasarladığı ve evlilik sırasında verdiği yüzük için henüz paha biçilemedi.

10- Demet Akalın

Listemizdeki son isim ise Türkiye’nin magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın. Ünlü şarkıcıya eşi takıları çok sevdiği için 2 milyon dolar değerindeki 10 karatlık bir pırlanta yüzüğü hediye etmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.