Dolar 32,2767
%0.01
Euro 35,0269
%-0.17
Altın 2.472,770
%0.27
Bist-100 10.537,00
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter ve Delican arasında miting polemiği

Serter ve Delican arasında miting polemiği

Geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında AK Parti’nin mitingini ikiye katlayacaklarını iddia eden CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Kılıçdaroğlu’nun İzmir mitinginin büyük coşkuya sahne olduğunu ifade etti, “ On numara miting oldu. Alanda 250 bin kişi vardı. Kimseyi zorla getirmedik. Bayrağını alan geldi” dedi. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ise, “Bizi katlasalar 400 bin insan olurdu alanda ama polis kayıtlarına göre 50-55 bin kişi alana gelmiş. İki miting arasındaki tablo çok net bellidir. Gözle görünen bir şeyi nasıl değiştirmeye çalışıyorlar” dedi. CHP ve AK Parti arasında

  • Ege Postası
  • 31.05.2015 - 15:02
EGE POSTASI - İzmir’de CHP ve AK Parti arasında miting polemiği yaşanıyor. İzmir’de bir hafta önce AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu miting düzenlemiş, Cumartesi günü ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilere seslenmişti.

''DELCAN'DAN TEŞKİLATA UYARI'' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...


SERTER: 10 NUMARA MİTİNG OLDU

Geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında AK Parti’nin mitingini ikiye katlayacaklarını iddia eden CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Kılıçdaroğlu’nun İzmir mitinginin büyük coşkuya sahne olduğunu ifade etti “ Binlerce insan alana akın etti. Gündoğdu’ya gelen destek olan herkese teşekkür ediyorum. Her bakımdan on numara miting geçti. İnşallah bu mitingin yansımasını sandıkta alacağız. Başarılı bir mitinge imza attık. Benim aldığım rakamlara göre alanda  250 bin kişi vardı. AKP’nin mitinginde ise bu rakam 35 – 40 bin civarındaydı.Kimseyi zorla getirmedik.Herkes gönüllü geldi. Bir yerlere mektup yazılmadı. Kaymakamlar okul müdürleri sıkıştırılmadı ” dedi.


DELİCAN:İKİ BUÇUK SAAT BEKLETTİLER YAZIK!


AK Parti İzmir İl Başkanı Delican ise, Serter’in “Ak Parti’yi ikiye katlarız” iddiasını hatırlattı, “Bunu başaramadılar” dedi. Delican şunları söyledi;

“Son günlerde CHP katlama politikası yürütüyor, sandıkta katlıyorlar, mitingde katlıyorlar, ama kimin neyi katladığı görülüyor, bizi katlasalar 400 bin insan olurdu, ama polis kayıtlarına göre 50-55 bin kişi alana gelmiş. CHP siyasi bir etkinlik yaptı, başarılı ya da başarısız olduğunu kendi teşkilatları değerlendirecektir. Ama şu çok açık AK Parti teşkilatı çok daha disiplinli çok daha çalışkan bir teşkilata sahip bizim teşkilat yapımızın en önemli özelliği bu inançla davamıza sahip çıkmamızdır. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Sertel yaptığı açıklama ile mitinglerinin bizim mitingden daha kalabalık geçtiğini ifade ediyor. Bunu ne göz ne gönül kabul eder, lütfen böyle yalan yanlış işler yapmasınlar iki fotoğrafta ortaya çıkan tablo çok net bellidir. Gözle görünen bir şeyi nasıl değiştirmeye çalışıyorlar, bu kadar küçülmesinler. Sonuçta bir miting yapmışlardır çok fazla katılım olmamıştır, bunun birçok nedeni de olabilir, seçmene de partiliye de saygı duymak gerekiyor. Biz o günü mitingimizi maç saati dolayısı ile 16.00’da dedik ama bütün davetlerimizi 17.00’a göre yaptık. Ve Başbakanımız 17.30’da alana geldi.  CHP ise 2.5 saat sonra mitinge başladı. O alana gelen insanlara da yazık. Onları bekletmek doğru bir şey değildi. Baktığınız zaman kendilerini kandıracak söylemlerden uzak dursunlar, alanlarda halka sesleniyorlar bununda bir karşılığı var. Halk bunu önlerine koyduklarında mahcup olurlar. Öyle çok fazla büyük laflar etmesinler kendileri bizi katlayacaklardı ama kendileri bizim yarımızı getiremediler. Aynı söylemleri sandık içinde söylüyorlar bunu da sandık açıldığında göreceğiz.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.