Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter sahaya iniyor: Örgüte mesaj verecek!

Serter sahaya iniyor: Örgüte mesaj verecek!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter sahaya iniyor. Serter önümüzdeki hafta ilçelere yapacağı ziyaretlerde örgütle bir araya gelecek. İzmir örgütünde ortak dil oluşturmak isteyen Serter, ilçe yönetimleri ve partililerle gerçekleştireceği toplantılarda örgütün nabzını ölçecek, sıkıntıları ve önerileri yerinde dinleyecek. Serter, genel seçim sürecinin öneminin altını çizecek küskünlere mesaj verecek. Serter ilçe başkanlarından ortak dil ve diyalog isteyecek.

  • Ege Postası
  • 24.01.2015 - 12:04
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP MYK’sı tarafından İzmir İl Başkanlığı’na atanan Bedri Serter, il yönetiminde görev dağılımı yaptıktan sonra sahaya iniyor. Serter, önümüzdeki hafta il başkan yardımcılarıyla birlikte ilçe örgütlerine ziyaret gerçekleştirecek. Genel seçim sürecinde partinin programı ve stratejisi doğrultusunda İzmir örgütünde ortak dil oluşturmak isteyen Serter, ilçe yönetimleri ve partililerle gerçekleştireceği toplantılarda örgütün nabzını ölçecek, sıkıntıları ve önerileri yerinde dinleyecek. Serter, genel seçim sürecinin öneminin altını çizecek küskünlere mesaj verecek.

ÖRGÜT ORTAK DİL KONUŞACAK
Serter, “ Önümüzdeki hafta örgüt çalışmalarına başlayacağız. Örgütün ayağına gidiyoruz. İlçelerde toplantılar yapacağız. İki seçim yaşadı örgüt. Güzel bir alt yapı var. Bu alt yapının üstüne koyacağız. Eksikleri gidereceğiz. Süreçte her türlü açıklamamız, cevabımız ortak dil olacak. Örgüt tek dil de konuşacak. Süreçte olmazsa olmazım sevgi bağı ve  yan yana olmak. Küskünlükler tümüyle kaldırılacak. İlçe başkanlarından il örgütüyle iyi bir diyalog halinde olmalarını istiyorum.Özellikle kadın ve gençlik kollarına sahip çıkmalılar. Herkesin alanda özveriyle çalışmasını istiyorum.Kadın ve gençlik kollarımız en önde olacak. Özellikle kadın kolları ve gençlik kollarının etkinliklerine katılıyorum. Onlar partimiz adına çok önemli” dedi.

ÖRGÜT YORGUN DEĞİL
İki seçim geçirilmesi ve olağan kongrenin ertelenmesi nedeniyle “ Örgüt yorgun” eleştirilerine katılmadığını ifade eden Serter, “ Örgütü yorgun görmedim. İl yönetimi ve ilçe başkanları ile bir araya geldim.Değişim yaşandı. Benim gelmemle ciddi bir sinerji oluştu.  Örgüt çalışmaya hazır. Seçime hazırız” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.