Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter partili kadınlara projelerini anlattı

Serter partili kadınlara projelerini anlattı

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bedri Serter CHP’li kadınlarla bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 11.10.2013 - 10:02
İZMİR - Eşi Huriye Serter ile birlikte kadınları dinleyen Bedri Serter eşi Huriye Serter aracılığıyla özellikle kadın istihdamına yönelik projelerini paylaştı.

Karabağlar CHP Kadın Kolu Başkanlığı tarafından belediye başkan aday adayları ile partilerin buluşması düzenlenen toplantıya eşi Huriye Sertel ile katılan Bedri Serter gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı Aydın Erten Toplantı Salonu’nda buluşan Serter konuşmasına öz geçmişini anlatarak başladı. Göreve gelmesi halinde uygulayacağı projeler ile ilgili bilgi veren Serter daha sonra salonda bulunan partililerin sorularını yanıtladı. Özellikle istihdam üzerine hazırladığı projelerle dinleyenlerin ilgisini çeken Serter kadın istihdamı konusunda ise sözü eşi Huriye Serter’e verdi. Sivil toplum kuruluşlarında kadın istihdamına yönelik katıldığı projelerden bahseden Huriye Serter Karabağlar’ da uygulanabilecek istihdam modelleri ile ilgili de CHP’li kadınlara bilgi verdi.

Engelli yurttaşlar konusundaki hassasiyetlerini de paylaşan Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bedri Serter hazırladıkları istihdam projelerinde önceliğin kadınlarda ve engelli yurttaşlarda olacağının da sözünü verdi.

CHP Karabağlar Kadın Kolu Başkanı Mahinur Yener ise toplantıları düzenlemelerindeki amacı aday adaylarının partililer tarafından tanınması ve kendilerini, partililere daha net anlatmaları olduğunu belirterek kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantı sonrasında da uzun süre partililerle sohbet eden Serter çifti sıcak tavırları ile salonda bulunan CHP’li kadınların sempatisini kazandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.