Dolar 32,5536
%0.12
Euro 34,9033
%0.69
Altın 2.437,880
%0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel’in adaylığının düşürülmesi akıllara Karataş’ı getirdi: Eşekten düşenin halini...

Sertel’in adaylığının düşürülmesi akıllara Karataş’ı getirdi: Eşekten düşenin halini...

CHP İzmir Milletvekili Adayı Atilla Sertel’in adaylığının YSK tarafından düşürülmesi akıllara 2009’da İl eski Başkanı Kemal Karataş’ın Konak Belediye Başkan adaylığından düşürülmesini getirdi. Karataş, kendisiyle benzer bir durumu yaşayan Sertel’in adaylığının düşürülmesini Ege Postası’na değerlendirdi. Karataş, “Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. Üzülmesin. Mücadeleci adamdır. Mücadeleye devam etsin. Bu partide entrika bitmez. Parti içi entrikalara kurban edildi. Ben de öyle olmuştum” dedi. Sertel’in adaylığının düşürülmesi akıllara Karataş’ı getirdi

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 14:09
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir 2’nci Bölge 6’ncı sıra milletvekili adayı Atilla Sertel’in adaylığının, Basın İlan Kurumu'nun Genel Kurulu'na katıldığı gerekçesiyle YSK tarafından düşürülmesi akıllara 2009’da İl eski Başkanı Kemal Karataş’ın Konak Belediye Başkan adaylığından düşürülmesini getirdi.

Konak 1'nci İlçe Seçim Kurulu, CHP Konak Belediye Başkan adayı Kemal Karataş'ın adaylığını iptal etmişti. Kurul, Seçim Kanuna göre, 1 Aralık 2008 tarihinde İl Başkanlığı'ndan istifa etmiş olması gereken Karataş'ın, 2 Aralık'ta ilçe başkanlıklarına imzalı 2 ayrı yazı göndermesi ve Aralık ayı içinde 3 kez parti hesabından para çekerek İl Başkanlığı faaliyetlerini devam ettirmesi gerekçesiyle adaylığını düşürmüştü.

EŞEKTEN DÜŞENİN HALİNİ EŞEKTEN DÜŞEN ANLAR
Karataş, kendisiyle benzer bir durumu yaşayan Atilla Sertel’in adaylığının düşürülmesini değerlendirdi. Karataş, “ Bir evrak imzaladık adaylığımız düştü. Sertel’in de bir toplantıya katıldığı için adaylığı düşürüldü. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. Üzülmesin. Mücadeleci adamdır. Mücadeleye devam etsin. Milletvekili olmak şart değil. Sade bir üye olarak çalışmaya devam etsin. Sağlığına dikkat etsin. Önemli olan ideallerdir, mücadeledir. Ben yarım saatlik bir üzüntü yaşamıştım. Ondan sonra Hakan Tartan’ın seçilmesi için broşür dağıttım. Herkes bilir. Kendiside adaylarla çalışmaya devam etsin. Bu partide entrika bitmez. Parti içi entrikalara kurban edildi. Ben de öyle olmuştum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.