Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertab Erener İzmir'de evlendi

Sertab Erener İzmir'de evlendi

ÜNLÜ şarkıcı Sertab Erener, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde bir süredir isminin anıldığı gitarist Emre Kula ile dünya evine girdi.

  • Ege Postası
  • 07.07.2015 - 09:49
Seferihisar Belediyesi’nde 4-5 kişinin katılımıyla düzenlenen nikahı; CHP’li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kıydığı belirtildi. Mutluluğa "evet" diyen Sertab Erener ile Emre Kula çiftinin, nikahın ardından ilçede tatillerine devam ettiği öğrenildi. Süpriz bir şekilde evlenen Sertab Erener ve Emre Kula çifti aldıkları bu ani kararı ailelerine bile haber vermeden gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz günlerde de adının aşk dedikodularına karıştığı gitarist Emre Kula'yı Babylon'da dinlemeye giden Sertab Erener, fotoğraflarını çeken muhabirlere "Beni çekmeyin. Bir sevgilim olsa aslan gibi çıkarırım. Ama böyle sanki suç işliyormuşum gibi hissediyorum.” diyerek tepki göstermişti. 
 (DHA)



1964 doğumlu Sertab Erener, müzik hayatına İstanbul Belediyesi Konservatuvarı'nda başladı. İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda şan eğitimi alan Erener, ardından Mimar Sİnan Üniveristesi'nde eğitimine devam etti.

Mezun olmayı beklemeden okulu yarıda bırakan Sertab Erener ilk evliliğini 21 yaşında yaptı. 

1988'de eşinden boşanan Erener, 1990 yılında 'yakın arkadaş' olduğu Levent Yüksel ile nikah masasına oturdu.

Erener, o dönem verdiği röportajda sürpriz evliliği ""Levent çok yakın arkadaşımdı; dosttuk. Onun sevgilileri vardı, benim sevgililerim vardı. Hep aynı orkestrada çalıştık. Ben boşandıktan sonra nasıl oldu bilmiyorum, adını koyamıyorum ama bir yakınlık oldu falan böyle sevgili durumuna geçtik. Birçok arkadaşım vardı benim ama Levent hep özeldi, hep ayrı bir yeri vardı. Özel bir şey hissediyormuşum demek ki. Hiç zorlamaya vermeden kendiliğinden oldu." sözleriyle anlatmıştı.

Sertab Erener 90'larınbaşında Sezenn Aksu'nun da desteği ile müzik dünyasında hızlı bir çıkış yakaladı. 

18 Haziran 1996'da Erener ve eşi Levent Yüksel, anlaşmalı bir şekilde boşandılar. Çift, ayrılığın sebebini "13 yıl sonunda aşkımız; kardeş, baba, anne duygularına dönüştü. Aşkın bittiği yerde evliliğin yürümeyeceğini düşündüğümüz için boşanmaya karar verdik." diyerek açıkladı.

Sertab Erener 97 yılında piyaaya sürdüğü 'Sertab Gibi' albümünün prodüksiyonunu üstlenen Demir Demirkan ile yakınlaştı. 

2003 yılında sözlerini Demir Demirkan'ın yazığı 'Every Way That I Can' şarkısıyla katıldığı Eurovision'da birinci oldu.

Özel hayatlarındaki birlikteliklerini iş yaşamlarına da taşıyan Erener ve Demirkan 2004 yılında Simya Müzik şirketini kurdular.


Birlikte sayısız projeye imza atan ikili geçtiğimiz yıl ani bir kararla 18 yıllık birlikteliklerini bitirme kararı aldı. 

Ayrılığın ardından Demir Demirkan "ilişkiyi ben bitirdim" açıklaması yaptı, Sertab Erener ise iş ortaklığını da bitirerek Demir Demirkan'a 'koruma isteğiyle' dava açtı.

Kısa bir süre sonra Demir Demirkan, lise aşkı Seda İnce ile el ele görüntülendi.

Sessizliğini uzun süre koruyan Sertab Erener ise gitarist Emre Kula ile ortaya çıktı.

Aşk iddialarını her fırsatta inkar eden Erener, dün akşam ani bir kararla Emre Kula ile evlendi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.