Dolar 32,5133
%-0.1
Euro 34,7844
%-0.23
Altın 2.433,080
%0.12
Bist-100 9.730,00
%0.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serbest kaldı, annesine koştu

Serbest kaldı, annesine koştu

İzmir'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Parti Meclisi Üyesi ve Birleşik Haziran Hareketi (BHH) İzmir İl Koordinasyon Kurulu üyesi Onur Kılıç avukatlarının itirazı üzerine nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklanmıştı

  • Ege Postası
  • 27.02.2015 - 10:02
Birleşik Haziran Hareketi'nin, laik eğitim istemiyle İzmir'de düzenleyeceği eylem öncesi apar topar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten tutuklanan Onur Kılıç davasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Onur Kılıç davasıyla ilgili, Çağdaş Hukukçular Derneği topladıkları 500 vekaleti hakimliğe vermeden önce basın adliyede basın açıklaması yasağını da delerek, açıklama yapmıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Parti Meclisi Üyesi ve Birleşik Haziran Hareketi (BHH) İzmir İl Koordinasyon Kurulu üyesi Onur Kılıç avukatlarının itirazı üzerine nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Onur Kılıç tahliye olur olmaz öğretmen olan annesine koştu. Onur Kılıç bu mutlu anını sosyal paylaşım sitesinden paylaştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.