Dolar 32,4322
%0.03
Euro 34,7887
%-0.04
Altın 2.431,950
%-0.13
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül'den aday listesi değerlendirmesi: Biz belirledik, CHP'de kavga var

Şengül'den aday listesi değerlendirmesi: Biz belirledik, CHP'de kavga var

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın adayları ile kazananın İzmir olacağını söyledi. Şengül, "Ben bu seçimlerde Cumhur İttifakı'nın ciddi bir başarı sağlayacağına inanıyorum. Adaylarımız sahaya indikçe, seçmenler adayları yakından tanıdıkça, adaylara karşı tercihlerin artacağına inanıyorum. Şuanda CHP, hala aday kavgası yaparken biz Allah'a şükür adaylarımızı belirledik, hazırlıklarımızı yaptık." dedi. Şengül'den aday listesi değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 06.01.2019 - 15:16

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de 31 Mart'ta Cumhur İttifakı adayları ile kazananın İzmir olacağını savunarak, "Aday listesini belirlerken, ilçelerin yapısına, şehrin bütünündeki fotoğrafa dikkat ettik. Mümkün olduğu kadar herkesin kendini görebileceği ve temsil edeceği bir liste hazırlamaya çalıştık. Kadınlara mümkün olduğu kadar yer vermeye çalıştık. Özellikle teşkilatta uzun yıllar çalışmış, emeği olan arkadaşlara ciddi yer yermeye çalıştık. Teşkilat ağırlıklı bir liste aynı zamanda. Adaylarımızın büyük çoğunluğu, kendini ispatlamış, sivil toplum örgütlerinde, iş dünyasında başarı hikayesine sahip."

MHP ile Cumhur İttifakı gereği bir anlaşmalarının bulunduğunu aktaran Şengül, "O çerçevede ilçe paylaşımları yapıldı. MHP'nin de aday çıkardığı ilçelerde, kendini ispatlamış, başarılı olmuş adaylarla yarışa giriyor. Ben bu seçimlerde Cumhur İttifakı'nın ciddi bir başarı sağlayacağına inanıyorum. Adaylarımız sahaya indikçe, seçmenler adayları yakından tanıdıkça, adaylara karşı tercihlerin artacağına inanıyorum. Şuanda CHP, hala aday kavgası yaparken biz Allah'a şükür adaylarımızı belirledik, hazırlıklarımızı yaptık. Şimdi hızlı bir şekilde önümüzdeki süreçte meclis üyesi listelerini hazırlayacağız. Orada da bir çok kriter var. Ocak sonuna kadar meclis üyesi listesini de tamamlayacağız. Sonrasında yoğun bir şekilde seçim kampanyasına başlayacağız" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.