Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül “Aziz Kocaoğlu bizden ders alır ”

Şengül “Aziz Kocaoğlu bizden ders alır ”

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Aziz Kocaoğlu AK Parti’ye ders versin” sözüne tepki göstererek, “Sayın Kocaoğlu ancak bizden ders alır. Kocaoğlu, metroyu nasıl bitiremediğini, İzmir’in trafik sorunu nasıl çözemediğini, çarpık kentleşmeye nasıl çözüm bulamadığını anlatmak isterse kendisini dinleriz” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 05.11.2012 - 23:13
 İZMİR- AK Parti’nin kuruluşunda ve hamurunda yerel yönetimlerindeki başarıların olduğunu ve bunun Türkiye’de hemen hemen herkes tarafından kabullendiğini ifade eden Şengül, “Yerel yönetimlerdeki başarımız herkes tarafından biliniyor. Yerel Yönetimler AK Parti’nin hamurunda var. Biz yerel yönetimler konusunda ustalık dönemini bitirdik uzman dönemine geçtik. Kendisine bu onu da iyi bir ders  veririz. İsterse İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri’nden randevu alabilirim. Ya da siyaset akademimizden ücretsiz olarak kurs alabilir” dedi.

İzmir’in son 13 yılda belediyecilik konusunda çok şeyler kaybettiğine işaret eden Şengül şöyle konuştu:

“ İzmirli ve İzmir birçok noktada istismar edildi. Bu beceriksiz, iş bilmez yönetim anlayışı İzmirliyi çok yaraladı. Ancak İzmirliyi bu beceriksiz yönetim anlayışından daha fazla yaralayan bir şey var. O da bu beceriksizliği türlü demagojik söylemlerle meşrulaştırma çabaları.

Bunun son örneğini geçtiğimiz hafta sonu ana muhalefet partisinin lideri Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinde yaşadık. Bu ziyarette başrollerini Kemal Kılıçdaroğlu ve Aziz Kocaoğlu’nun paylaştığı bir oyun sahneye kondu. Sosyal Belediyecilik, Laiklik, Cumhuriyet, Halkçılık gibi birçok anayasal ve toplumsal değerin istismar edildiği bu oyunda sahte bir şov icra edildi.

Görülen o ki CHP aynı bildiğimiz CHP. Değişen hiçbir şey yok. Aynı tas aynı hamam. Kendilerini kandırdıkları yetmiyormuş gibi birde İzmirliyi kandırmaya çalışıyorlar.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.