Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Senatörlerden anlamlı ziyaret

Senatörlerden anlamlı ziyaret

Yaşlılar Haftası nedeniyle Konaklı çocuk senatörler Gürçeşme'deki Huzurevinin konuklarını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 26.03.2013 - 10:43
İZMİR - Çocuk senatörler, huzurevinde ikinci baharlarını yaşayan konukları ziyaret ederek ellerini öptüler çiçek armağan ettiler. Neşeli bir sohbet ortamında Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın saygı ve sevgilerini de ileten çocuk senatörler, ziyaret için yaptıkları hazırlıkları sergileyerek büyük beğeni kazandı.
Çocuk Senatörlerden Beril Özmen'in gitarla çaldığı şarkılara huzurevi konukları eşlik etti. Eğlenceli dakikalar geçiren huzurevi sakinleri yine çocuk senatörlerden Yağmur Çelik'in şiiri ve Öykü Çakar'ın okuduğu mektup ile duygusal anlar yaşadılar.
Çocukların kendilerini ziyaret etmelerinden büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen huzurevi sakinleri, çocuklara ve Konak Belediye başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ettiler. Girişimleri nedeniyle çocuk senatörleri kutlayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan," Türkiye de bir ilk olan Konak Çocuk Senatosu yaptıkları ile bizlere her zaman gurur ve geleceğe yönelik umut veriyor. Büyüklerini unutmayarak saygı ve sevgi ile onları ziyaret eden Çocuk Senatomuzu, duyarlılıklarından dolayı kutluyorum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.