Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şemikler’in yollarına sihirli dokunuş: Günde 120 ton asfalt

Şemikler’in yollarına sihirli dokunuş: Günde 120 ton asfalt

Sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra altyapı çalışmalarına da hız veren Karşıyaka Belediyesi, Şemikler Mahallesi’ne 2 ayda, 7 bin 500 ton asfalt döktü. Sorunlu sokakları sil baştan elden geçiren belediye ekipleri, Karşıyakalıları toz ve çamur derdinden kurtardı, bozuk yol çilesine son verdi. Şemikler’in yollarına sihirli dokunuş

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 09:44
İZMİR - Kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma nedeniyle altyapı sorunlarıyla boğuşan Şemikler Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi’nin asfaltlama çalışmaları sonrasında modern bir görünüme kavuştu. Günde 120 ton asfalt dökülen yollar altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla da sorunsuz hale getirildi. 2 ayda, 7 bin 500 ton asfalt döken Karşıyaka Belediyesi şantiye ekipleri aynı zamanda yol yenileme çalışmalarının yanında kanalet ve bordürleri de yenileyerek mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.  
 
YENİ YOLLAR VE PARKLAR

2015 yılı bütçesinde en büyük payı 35 milyon lirayla altyapı çalışmalarına ayıran Karşıyaka Belediyesi, yıl içerisinde Karşıyaka sokaklarında 13 milyon liralık bütçeyle yol yenileme çalışması yapacak. Karşıyaka’nın sokaklarını şantiyeye çeviren belediye, ulaşımı kolaylaştıran, can ve mal güvenliğini sağlayan çalışmalara ağırlık vermeye devam edecek. Modern bir görünüme kavuşturulan sokakların yanında çalışmalar kapsamında yeni park ve yeşil alanların kazandırılması da sağlanacak.
 


 “KARŞIYAKA’MIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çağdaş bir kent yaratmak için özveri ile çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Eskiyen, yıpranan kaldırım ve yollarımızı Karşıyakamıza yakışır şekilde yeniliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda daha güzel, daha modern ve huzurla yaşanabilir bir Karşıyaka oluşturmak için, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarımız Karşıyakamızın geleceğine yön verecek. Planlı ve programlı olarak hayata geçirilen çalışmalarımız, Karşıyakalı hemşerilerimiz için yarının bugünden daha güzel olmasını sağlayacak” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.