Dolar 32,5044
%0.18
Euro 34,7458
%0.07
Altın 2.491,990
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk zabıtasından sahte bal operasyonu

Selçuk zabıtasından sahte bal operasyonu

Selçuk’un Şirince Mahallesi’nde 70 kilogram sahte bal ele geçirildi. Selçuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından hafta sonu Şirince Mahallesi’nde yapılan operasyon sonucu 70 kilogram sahte bal yakalandı.

  • Ege Postası
  • 30.10.2014 - 14:54
Sahte bal satıcılarının Selçuk’a şehir dışından geldiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Yetkililer sahte bal satıcılarının çok ucuz fiyatlara bal sattığına dikkat çekerek, bu ekonomik görünümlü ürünleri, tüketicilerin satın almaması gerektiğini vurguladılar. Üç kilosu 20 TL gibi bir rakama satılan balın kesinlikle gerçek bal olamayacağını dile getiren yetkililer, vatandaşların özellikle bal gibi üretimi meşakkatli olan ürünlerin cüzi rakamlara satılamayacağı konusunda dikkatli olmalarını konusunda uyardılar.  Ucuza satılan balların içerisinde bir takım katkı maddelerinin yanı sıra glikoz bulunduğunu da hatırlatan yetkililer, bu şekilde satışa sunulan balların hiçbir besleyici değerinin bulunmadığını ifade ettiler.

Selçuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklarını tehdit eden her türlü gıdayla mücadeleye devam edecekleri bilgisi verildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.