Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk Belediyesi’nden “Yerinde hizmet” harekâtı

Selçuk Belediyesi’nden “Yerinde hizmet” harekâtı

Selçuk Belediyesi, Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde açtığı hizmet birimlerine bir yenisini daha ekledi, Çamlık Mahallesi’nden sonra Havutçulu Mahallesi’nde Belediye Hizmet birimi açıldı.

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 16:01
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ve belediye yetkililerinin de bulunduğu törende açılış kurdelesini kadınlarla birlikte kesti. Hizmet Birimleriyle vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı faydalanacağını belirten Başkan Bakıcı, “Herkes belediye hizmetlerinden ‘yerinde hizmet’ harekâtıyla faydalanacak. Uzak olan ilçelerdeki vatandaşlarımız bulundukları bölgelerde işlerini rahatlıkla yapabilecek” dedi.

Personel Havutçulu’dan

Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Dr. Bülent Cinel, Atilla Aksoy, daire amirleri, Havutçulu Mahallesi Muhtarı Şener Ulu ve mahalle sakinlerinin katıldığı törende Başkan Bakıcı hizmet birimlerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bakıcı, “Belediyelerin alanlarının genişlemesi nedeniyle merkezden biraz daha uzakta olan yerleşim alanlarının belediye ile olan işlerini yerinde karşılamak için kurduklarını açıkladı. Kadın Akademisi, Mahalle Muhtarı odası ve hizmet biriminin aynı bina içerisinde mevcutlandırıldığını belirten Bakıcı, “Mahalle muhtarımız da çalışmalarıyla birçok hizmetin yerine getirilmesinde katkı koyacaktır. Bu da önemli bir koordinasyon ve işbirliği olacaktır. Havutçulu Mahallesi’nde ikamet eden sakinlerimiz belediye işlerini kısa sürede çözüme kavuşturacaktır. Açtığımız Hizmet Birimlerinde personelimizi de aynı mahalleden edinerek, iş olanakları da sunacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.