Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk Belediyesi’nden Denizcilik Eğitimi

Selçuk Belediyesi’nden Denizcilik Eğitimi

Türkiye’nin en uzun plajlarından biri olan Pamucak Plajına ev sahipliği yapan Selçuk ilçesi, turizm konusundaki ataklarına bir yenisini eklemek için harekete geçti. Selçuk Belediyesi tarafından, denizcilik faaliyetleri ile ilgilenenler için Amatör Denizcilik Eğitimi düzenleniyor.

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 15:31
Denizcilik terminolojisi, Denizcilik mesleği, denizde hayat, denizde emniyet ve güvenlik, denizcilik meteorolojisi, seyir ve çatışmayı önleme ve elektronik seyir gibi eğitimlerinde verileceği ve 5 gün sürecek eğitim sonunda Selçuk Belediyesi tarafından katılımcılara sertifika verilecek.  


ÜCRETSİZ OLACAK
Denizi, tarihi, iklimi ve coğrafi konumuyla dünyanın dikkatini çeken Selçuk İlçesi’nde denizcilik üzerine faaliyetler de hız kesmiyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi işbirliği ile Amatör Denizcilik Eğitimi için harekete geçen Selçuk Belediyesi, eğitim için kayıtları başlattı. Toplumda Denizcilik bilincinin ve ruhunun yayılması ve geliştirilmesi çerçevesinde 2-6 Şubat tarihleri arasında saat 13.00 ile 17.00 arasında ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimi Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesinde görevli Prof. Dr. Gülden Cerit verecek. 

KAYITLARA YOĞUN BAŞVURU
Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda 2 Şubat günü başlayacak olan eğitimde gezi, eğlence, spor ve amatör balıkçılık gibi faaliyetlerde kullanılan ulusal standartlar uygulanacak. Amatör Denizcilik Eğitiminde ayrıca kursiyerlere Denizcilik terminolojisi, Denizcilik mesleği, denizde hayat, denizde emniyet ve güvenlik, denizcilik meteorolojisi, seyir ve çatışmayı önleme ve elektronik seyir gibi eğitim de verilecek. Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetleri Biriminde alınan başvuruların yoğun olduğu kaydedilirken, başvuru takviminin sürdüğü bildirildi. 





 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.