Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.489,650
%0.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın teması: Kentsel Dönüşüm

Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın teması: Kentsel Dönüşüm

Yerli – yabancı sektör temsilcileri ile yerel yönetimleri bir araya getirecek KENT EXPO “Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı”, 16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenleniyor.

  • Ege Postası
  • 26.07.2014 - 09:44
İZMİR- İzmir’in ve pek çok kentin gündeminde olan kentsel dönüşümden yola çıkılarak temanın Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme olarak belirlendiği fuar, bu yıl ikinci kez organize edilecek.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “Fuarın ticari kısmının yanında düzenleyeceğimiz panel ve sempozyumlarla, Türkiye ve Avrupa ülkelerinden  gelecek belediye başkanları ve belediye yöneticileri için KENT EXPO’yu bir buluşma noktası yapmayı hedefliyoruz. Katılımcı belediyelerimiz ve belediye birliklerimiz bir yandan projelerini sunarken bir yandan da katılımcı firmalarla ikili iş görüşmeleri yapma olanağı bulacaklar. KENT EXPO 2014’ün ana  teması olan “Kentsel Dönüşüm” hayat kalitesini artıran, enerji tasarrufuna, çevreye duyarlı yerleşim alanları oluşturulmasına olanak veren bir süreç olup; kentlerin öne çıkmasında büyük önem taşımaktadır. Belediyelerimiz kentsel dönüşümle ilgili projelerini KENT EXPO aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacaklar ve bu süreçte ihtiyaç duydukları firmalarla iletişim kurma şansına sahip olacaklar” dedi.

Şehircilik teknolojileri sektörlerindeki yenilikler, son uygulamalar ve beklentilere en  uygun çözümler Kent Expo Fuarı ile sunulacak.
İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No’lu Hol’de organize edilen fuar, profesyonel ve son tüketiceye açık olarak düzenleniyor.

Fuara katılacak sektörlerin ürün grupları; Belediye Araçları, Ulaşım Araçları, Geçiş & Aktarma Sistemleri, Kent Mobilyaları, Park-Bahçe Düzenlemesi Ekipmanları & Donanımı, Bahçe & Süs Bitkileri, Peyzaj Donatıları & Ekipmanları, Altyapı, Su, Gaz, Yol Malzeme & Ekipmanları, Arıtma Sistemleri, Ekipmanları, Belediye Demirbaş & Tüketim Malzemeleri, Sağlık, Kültür & Sanat, Spor Tesisi Ekipman & Donanımları, Spor Malzemeleri, Güvenlik, Yangın, İş Sağlığı & Güvenliği Sistemleri, Elektrik-Elektronik-Bilgisayar-Otomasyon-Yazılım, Belediyeler, Belediye Birlikleri.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.