Dolar 32,2090
%0.02
Euro 35,0195
%0.04
Altın 2.512,160
%0.46
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehircilik sektörü Fuarizmir’de buluşacak

Şehircilik sektörü Fuarizmir’de buluşacak

KENT Expo - Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 8-11 Ekim 2015 tarihleri arasında üçüncü kez düzenlenecek.

  • Ege Postası
  • 19.06.2015 - 13:25
Belediyelerin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlerin sergileneceği Kent Expo, Fuarizmir'in C holünde organize edilecek. Fuar bir yandan yerel yönetimlerin gereksinim duydukları en yeni teknolojilere ulaşmalarına katkı koyarken bir yandan da katılımcı firmalara kendilerini başta belediyeler olmak üzere tüm ilgililere tanıtma olanağı sunacak. 

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuarda; Belediyeler, Belediye Birlikleri, Belediye ve Ulaşım Araçları, Kent Mobilyaları, Park ve Bahçe Düzenlenmesi Ekipmanları, Belediye Demirbaş ve Tüketim Malzemeleri, Güvenlik, Yangın, İş Sağlığı ve Güvenlik Sistemleri, Su ve Su Arıtma, Atık Su Arıtma, Su Dağıtımı ve Kanalizasyon, Sel Önleme ve Su Havzaları Koruma ve Kontrolü, Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm, Güneş Enerjisi ve Yeşil Enerji gibi sektör için önemli ürün grupları yer alacak.

TEMA: "SU VE ATIK YÖNETİMİ"

Kent Expo Fuarı'nın ana teması bu yıl “Su ve Atık Yönetimi" olarak belirlendi. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı ile doğal kaynakların hızla tükenmekte olduğu günümüzde azalan su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir kullanımına, çevre ve insan sağlığına zarar vermeden su ve atık yönetiminin sağlanmasına dikkat çekilecek.

Su ve Atık Yönetimi temasının yanı sıra Kent Expo - Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarıyla eş zamanlı olarak İZSU Genel Müdürlüğü işbirliğinde 3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Yönetimi Kongresi de gerçekleştirilecek. Su yönetiminin küresel, bölgesel ve bireysel boyutlarının ele alınacağı kongrede; su kaynakları, su tasarrufu, sel sularının kontrolü/yönetimi, geri kullanım, su stratejileri, sürdürülebilir altyapı ve kamu hizmetleri, enerji verimliliği konularına yer verilecek. Uluslararası konukların ağırlanacağı fuar ve kongre ile dünyadaki gelişmeler aktarılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.