Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar’dan Van’a yardım eli

Seferihisar’dan Van’a yardım eli

Seferihisar Belediyesi’nin çağrısıyla Seferihisarlılar birleşti. Van’da zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren depremzedelere 50 Koli yardım gönderildi.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 10:40
İZMİR- Van’da olumsuz kış koşulları nedeniyle zor günler geçiren depremzedeler için "Van üşüyor sessiz kalma" sloganıyla yapılan kampanyaya bir destekte Seferihisar’dan geldi. Belediyenin yaptığı çağrıya ilçe genelinden yoğun şekilde geri dönüşler alındı. 15 gün içerisinde özellikle kıyafet ve battaniye gibi soğuktan koruyacak giysilerin yer aldığı 50 Koli Van’a gönderildi. Belediye yetkilileri yakın bir zamanda bir kamyon malzemenin daha Van'a gönderileceğini belirtti.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, kampanyaya büyük ilgi gösteren Seferihisarlılara çok teşekkür ederek; “Maalesef orada bir insanlık dramı yaşanıyor. Van’da vatandaşlarımızın sıkıntıları bir türlü giderilemiyor, Van üşüyor. Bizim burada buna tepkisiz kalmamız söz konusu olamazdı. Sosyal belediyeciliğin verdiği sorumlulukla, kampanyamızı başlattık. İlçemiz yine bizi şaşırtmadı ve çok başarılı bir kampanyaya imza attık. Van’daki kardeşlerimizin dertlerine bir nebze çare olabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.