Dolar 32,5303
%0.13
Euro 34,9399
%-0.09
Altın 2.437,080
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selçuk çatlağına Delican müdahalesi

Selçuk çatlağına Delican müdahalesi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül ve AK Parti Kiraz ilçe teşkilatından sonra ikinci toplantısını Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve ilçe teşkilatıyla gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkanı Bakıcı ile ters düştüğü bilinen İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen de katıldı. Toplantıda meclis üyeliğinden istifa eden Orhan Karagüzel ve yaşanan sorunlar gündeme geldi. Başkan Delican olaya müdahale ederek tarafları dinledi. Selçuk çatlağına Delican müdahalesi

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 15:47
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Olası bir erken seçim için harekete geçen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, istişare toplantılarına ilçe teşkilatları ve belediye başkanları arasında sorunlar yaşandığı iddiasıyla gündeme gelen AK Parti teşkilatlarından başladı. Toplantının gündem maddesini belediye başkanı ile ilçe başkanı arasındaki anlaşmazlık oluşturdu. İl Başkanı Delican’la bir araya gelen meclis üyeleri ve ilçe başkanlarının Belediye Başkanı Bakıcı’yla aralarında yaşanan sorunları ve anlaşmazlıkları ilettiği öğrenildi.

KİMLER KATILDI'
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya gündemi yakından takip eden AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun, İzmir Büyükşehir Belediye AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı katıldı. İl Başkanı Delican taraflarla görüştü.

SIKINTILARI ANLATTILAR
İlçe Başkanı Yeşilçimen ve meclis üyelerinin Başkan Bakıcı ile ilgili duydukları rahatsızlıkları dile getirdikleri öğrenildi.Bakıcı’nın partili belediye başkanı gibi davranmadığını ifade eden isimlerin, belediyede görev değişikliği yapılmasını istedikleri öğrenildi. 

KENDİ PARTİMDEN ELEŞTİRİ ALIYORUM
Toplantı da Başkan Bakıcı’nın ise kendisini savunarak  “Selçuk’ta bir sistem oturtuyoruz. Bunun sancıları yaşanıyor. Burada herkesi kucaklamak için göreve geldim. Başarı yakaladık.Ne yazık ki kendi partimden eleştiri alıyorum" dediği öğrenildi.

SAĞDUYU MESAJLAR
Toplantıda İl Başkanı Delican'la birlikte partinin vekilleri Kerem Ali Sürekli ve Hamza Dağ'In taraflara sağduyu çağrısı yaptığı ve birleştirici mesajlar verdikleri belirtildi.

Tarafların toplantı sonunda karşılıklı geri adım atmaya hazır oldukları önümüzdeki günlerde yapılacak yeni bir toplantıyla krizin aşılabileceği öğrenildi. 

NE OLMUŞTU'
Başkan Bakıcı-Yeşilçimen arasında yaşanan gergin ortamda ilçe başkanından yana tavır alan isimler Bakıcı’ya belediyeyi  iyi yönetemediği  eleştirisini getirmişti. Bakıcı’nın partili belediye başkanı gibi davranmadığını vurgulayan meclis üyeleri duruma müdahale edilmesi yönünde taleplerini dile getirmişti. Gerçekleştirilen toplantıda bu konuların yeniden gündeme geldiği ve Başkan Delican'ın her tarafları dinleyerek konunun çözülmesini istediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.