Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Şeboy'un yollarına gül döktüler!

AK Partili Şeboy'un yollarına gül döktüler!

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, 15 yıl belediye Başkanlığı yaptığı Buca’da coşkuyla karşılandı. Kimi esnaf yollarına gül yaprakları dökerken, kimi de çalışmalarında enerji vermesi için çeşitli ikramlarda bulundu. AK Partili Şeboy esnaf ziyaretinde yıldız gibi karşılandı

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 11:01
İZMİR - Buca’ya kazandırdığı dünya çapında eserler dolayısıyla “Efsane Başkan” namıyla anılan Cemil Şeboy, ilçede yaptığı esnaf ziyaretinde yıldız gibi karşılandı. Cemil Şeboy’un kendilerini temsil edecek olmasından dolayı mutluluklarını dile getiren esnaf AK Parti adayına gözü gibi bakmayı da ihmal etmedi.. Hatta Menderes Caddesi’nde bulunan bir pastane işletmecisi, Şeboy’u yollarına güller dökerek karşıladı. Bir başka esnaf ise Şeboy’a seçim çalışmalarında enerji vermesi için ceviz sucuğu ikram etti.



İZMİR İÇİN 3 TEMEL GÖREV
Vatandaşlarla konuşmasında hükümetin kente özel projeler hazırladığını ve hayata geçirmeye başladığını vurgulayan Şeboy, kendisine de 3 temel görev edindiğini söyledi. Şeboy, “ Hükümetimizin hazırladığı projeler hayata geçmeye başladı. İşte konak Tüneli Pazar günü Başbakanımız tarafından açılacak. İşte İzmir İstanbul Otoyolu. Bu otoyol sayesinde İstanbul’dan İzmir’e kadar fabrikalar olacak. Ama İzmir hazır mı bun? Devlet bu kadar büyük yatırım yapıyor ancak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin şimdiden alt yapıları hazırlaması lazım. Belediye Başkanlarımızdan bu hazırlıkları yapmasını rica ediyorum.  İzmir köy falan değil. İzmir çok güzel bir kent ama o güzel kenti biz mahvetmişiz. İzmir’i yaşanabilir bir kent yapmak için öncelikle kentsel dönüşümü yapmak lazım. Allah korusun bir deprem olsa İzmir’in Yüzde 65’i yıkılacak. Kentsel dönüşüm şu an biraz ağır işliyor. Ben bunun pratik bir hale gelmesi için proje hazırladım ve kanun teklifi vereceğim. Şu an arsalar elmas değerinde ama vereceğimiz kanun teklifiyle yukarı doğru binalar yapacağız, 16 metreden az yol olmayacak. Otoparklar şart olacak. Yüzme havuzları, çocuk oyun alanları fitness salonları zorunlu olacak. böylelikle hem yaşam alanları artacak, hem yollar genişleyecek, hem arsa fazlalığına ulaşacağız. İzmir için yer altından gidecek 65 kilometrelik metro olmazsa olmaz. Ayrıca İzmir’in iki yakasını birleştirecek Bostanlı- İnciraltı köprüsü benim hazırladığım ve kent için çok önem verdiğim bir proje.Kntsel dönüşüm, metro ve köprü benim İzmir için öncelikli temel görevlerim olacak. Seçildikten sonra Aziz Kocaoğlu’yla görüşeceğim. Kendisi bu kentin seçilmiş Belediye Başkanı’dır hizmette particilik olmaz. ben Aziz Bey’in koluna gireceğim, bakanlıklara götüreceğim. İzmirliler için doğru olan projenin her zaman yanında olacağım” dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.