Dolar 32,5714
%0.1
Euro 34,9766
%0.42
Altın 2.419,920
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şeboy'dan hem ziyaret hem ticaret

Şeboy'dan hem ziyaret hem ticaret

İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Milletvekili adayı Cemil Şeboy her gün bir ilçede vatandaşlarla buluşuyor. Seçim çalışmaları bu denli yoğun olunca kendine vakit ayıramayan Şeboy, saç traşını da esnaf ziyaret sırasında yaptırıyor.

  • Ege Postası
  • 25.05.2015 - 10:58
15 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde Buca’ya büyük hizmetler gerçekleştiren Şeboy’u İzmirliler bağrına basıyor.  1. Bölge’den aday olmasına rağmen, bölge ayırt etmeden İzmir’in her ilçesinde vatandaşlarla buluşan Şeboy, gittiği yerlerde hemşerileriyle uzun uzun sohbet ediyor. Sabah erken saatlerinde başladığı çalışmalarına, gecenin ilerleyen vakitlerine kadar devam eden Şeboy, neredeyse kendine hiç zaman ayırmıyor. AK Parti adayı Şeboy bu yüzden, bazen evin ihtiyaçlarını bazen de kişisel bakımını esnaf ziyaretleri sırasında karşılıyor. Saçlarını uzamış gören berberlerin ısrarıyla koltuğa oturan Şeboy, bu sayede hem dinlenmiş oluyor hem de vatandaşların karşısına çıkmadan önce saçlarını kestirmiş oluyor. 

Koalisyonları unutmayın
   
Ziyaretlerinde İzmirlilere AK Parti iktidarından önce Türkiye’nin durumunu hatırlatan Cemil Şeboy, koalisyonlar döneminde ülkenin geldiği kötü durumun unutulmamasını istedi. Şeboy “7 Haziran istikrarın seçimidir. Türkiye’de huzur mu olsun, kavga dövüş mü olsun bunun seçimidir. 2000 yılından önce hastaneler tren garından kalabalıktı. Hastanelere girerken senet imzalatıyorlardı. Bazı hastanelerde borcunu ödesin diye hastalarımızı karyolaya bağladıklarını gördük. Türkiye bu günleri yaşadı ama bir daha yaşamasın. Bunları çok uzak zamanda değil koalisyonlar döneminde yaşadık. Ekonominin nasıl batırıldığını yaşadık. Şimdi birileri çıkıyor asgari ücret şöyle olsun böyle olsun diyor. Ama fabrikalar dünya ile nasıl rekabet edecek onu söylemiyor. Çünkü dünya değişti. Bütün dünya bir bilgisayarın ucunda ve tüm dünya birbiriyle rekabet içinde. Sen asgari ücreti yükselttiğin zaman rekabet içindeki firmalar ya adam çıkaracak ya da personelini 8 saat yerine 18 saat çalıştırmak zorunda kalacak. Ne zaman milli gelir artacak, ileri teknolojiyi kendimiz üreteceğiz işte o zaman asgari ücreti arttırabiliriz. Biz çok gördük elinde 2 tane anahtar sallayanları ama sonuçta elimizdeki anahtarlar da gitti lütfen bunları unutmayın” diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.