Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şebnem Ferah Kültürpark'ı salladı

Şebnem Ferah Kültürpark'ı salladı

84. İzmir Enternasyonal Fuarı etkinleri kapsamında sahneye çıkan Şebnem Ferah, Kültürpark’ı salladı. Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden olan Ferah, fuar ziyaretçilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 11:21
TÜRK Rock müziğinin başarılı isimlerinden Şebnem Ferah, 84'ncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmirli hayranlarıyla ücretsiz konserle buluştu. 

Şebnem Ferah'ın hayranları sahneye yakın olabilmek için erken saatlerde gelerek konser alanında yerini aldı. Otopark üstü Çim alandaki konserde klasikleşen Sil Baştan, Hoşçakal, Mayın Tarlası gibi birbirinden güzel şarkılarından oluşan özel repertuvarını seslendiren Şebnem Ferah'ı binlerce İzmirli dinledi. Ferah, şarkılarının büyük bölümünü alanı dolduran binlerce hayranından oluşan vokal grubu ile birlikte seslendirdi. 




Onbinlerce hayranının doldurduğu çim alanda izdiham yaşanırken, şarkıcı sevilen parçalarını sevenleriyle ile birlikte söyledi.
 
Fuar çim konserlerinde bugün Niloya çocuklarla buluşuyor. Migros sponsorluğunda Cuma günü Gökhan Türkmen, Cumartesi, Hadise fuar ziyaretçileriyle biraraya gelecek. Fuarın son gecesi 6 Eylül  Pazar Mabel Matiz sahne alacak. Kültürpark, yeraltı otopark üstü çim alanda fuar ziyaretçilerine ücretsiz olarak gerçekleştirilen konser ve gösteriler 21.30’da başlıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.