Dolar 32,2745
%0.04
Euro 34,9853
%0.01
Altın 2.446,580
%0.01
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Savcı en ağır cezayı istedi

Savcı en ağır cezayı istedi

İzmir Karşıyaka'da geçen mayıs ayında birlikte alkol aldığı arkadaşı 31 yaşındaki Nazım Kurtuldu’yu kırık şişeyle yaraladıktan sonra düştüğü yerde boğazını ve yüzünü keserek yaptığı işkenceyi cep telefonuna kaydeden Emin A. için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

  • Ege Postası
  • 08.12.2012 - 14:18
İZMİR- Emin A., cep telefonuyla kaydettiği kan donduran cinayet görüntüleri de dava dosyasında yer aldı. Geçen 20 Mayıs sabahı, 6185/3 sokak üzerindeki trafo yanında ceset gören vatandaşların polise ihbarda bulunmasıyla ortaya çıkan olay sonrasında, ölen kişinin kuaförlük yapan Nazım Kurtuldu olduğu belirlendi. Olay yeri çevresindeki araştırmalar sırasında Nazım Kurtuldu’ya ait olan ve yaklaşık bir kilometre boyunca yola damlayan kan izlerine rastlandı.


"ALLAH İSTEDİ"


Polis araştırmasını sürdürürken, Karşıyaka sahil boyunda oturup konuştuğu kız arkadaşı L.Y., anlattıklarından şüphelendiği Emin A.'i evine bırakacağı sırada, olay yeri yakınlarında gördüğü polise teslim etti. A.'in telefon kayıtlarını inceleyen polis, en son görüştüğü kişiler arasında Nazım Kurtuldu’nun olduğunu görünce gözaltına aldı. Cinayet şüphelisi A.'in olayın ardından evine gidip üzerini değiştirdikten sonra, elbiselerini çöp konteynırına attığı ve kız arkadaşından yardım istemeye gittiği ortaya çıktı. Sorgusunda susma hakkını kullanan Emin A., adliyeye sevk edilirken cinayetin nedeni sorulunca, “Allah istedi” karşılığını verdi. Atik, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

 

CEPTE KORKUNÇ KAYIT

 

Olayla ilgili soruşturma sırasında, tecrübeli polislerin bile kanını donduran anların yaşandığı ortaya çıktı. Emin A.’in cep telefonunu inceleyen polis, katil zanlısının, Nazım Kurtuldu’yu yürüterek yaralamasının ardından daha fazla dayanamayıp kan kaybından düştüğü yerde, bir yandan boğazını kesip, yüzünü çizerek işkence yaptığı, bir yandan da bu korkunç anları cep telefonuna kaydettiği belirlendi.

 

O GÖRÜNTÜLER DE DOSYADA

 

Halen tutuklu bulunan A.'in hakkındaki soruşturmasını tamamlayan savcı, hakkında, canavarca hisle adam öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı. Karşıyaka 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan davanın dosyasına, A.'in, Nazım Kurtuldu’nun boğazını kesme anlarını, sesini ve kendi görüntüsünü kaydettiği olay anı görüntüleri de eklendi. Emin A.’in yargılanmasına ileriki günlerde başlanacağı öğrenildi. (Dha)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.