Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şaşkın bakışlar arasında el frenini indirip lüks cipi denize attı!

Şaşkın bakışlar arasında el frenini indirip lüks cipi denize attı!

İzmir'in Urla ilçesinde, kiraladığı lüks cipi el frenini indirdikten sonra denize salan kişinin B.G. (27) olduğu belirlendi. Balıkesir'de oturduğu saptanan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen B.G., ekipler tarafından ailesine teslim edildi. O anlar saniye saniye görüntülendi.

  • Ege Postası
  • 07.05.2020 - 12:15

Olay, dün öğle saatlerinde Karantina Adası'nda meydana geldi. Çeşme'den kiraladığı öne sürülen ciple Urla'ya gelen B.G. (27), Karantina Adası ile Urla'yı birbirine bağlayan yolun ortasında bir süre araçta oturdu. Sürücü daha sonra el frenini indirerek lüks cipi denize saldı. O anlar başka bir araçtaki vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. 

Görüntülerde, sürücünün el frenini çekip lüks cipi denize bıraktığı, hiçbir şey olmamış gibi yürüyerek bölgeden ayrıldığı görüldü. Görüntüleri çekenlerin şaşkınlıkları ise konuşmalarına yansıdı.

Denizdeki araç çekici yardımıyla çıkarılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kiraladığı lüks cipi el frenini indirdikten sonra denize salan B.G.'nin Balıkesir'de oturduğu ve psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. B.G., ekipler tarafından ailesine teslim edildi. B.G. hakkında herhangi bir işlem yapılmadı. Araç sahibinin, B.G.'nin ailesiyle konuşarak sorunu çözdüğü ve şikayetçi olmadığı öğrenildi.

(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.