Dolar 32,3689
%-0.35
Euro 34,7001
%-0.3
Altın 2.390,250
%-1.34
Bist-100 10.169,00
%1.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sandal ve Alper'den Bayraklı mesajları

Sandal ve Alper'den Bayraklı mesajları

CHP’de son açıklanan İzmir ilçesi olan Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sandal ve Alper, Bayraklı’da tarihi oy rekoru kırmak için sahaya indiklerini açıklayarak, partilerinin bayrağını Bayraklı’da dalgalandırmaya devam etme sözü verdi.  Sandal ve Alper'den Bayraklı mesajları

  • Ege Postası
  • 08.02.2019 - 10:42

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı en son açıklanan seçim bölgelerinden Bayraklı'da heyecan yaşanırken, Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ve İlçe Başkanı Cemalettin Alper'den çarpıcı açıklamalar geldi. Sandal, kararın kendisi için sürpriz olmadığını, örgütün içinden gelen bir isim olduğunu belirterek, AK Parti’nin ilçede aldığı oyun bir buçuk katı oy hedefiyle sahaya indiğini söyledi. Alper de tarihi oy farkını hedeflediklerini belirtti. 

İki dönem SHP, üç dönem de CHP’de birçok kademede grev alan, örgütten gelen bir isim olduğunu dile getiren CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, “İki dönem SHP’de üç dönem CHP’de görev almış bir arkadaşınızım. Daha önce de aday adaylığım olmuştu. Bir sürpriz yok. Bayraklı için 3 yıldır çalışıyorum. Bu anlamda örgütümüze, başta genel başkanımız MYK, PM, İl ve ilçe örgütümüze şükranlarımı sunuyorum” dedi.

SANDAL: ÖRGÜTTEN GELİYORUM

“Adalet ve Kalkınma Partisi’nin aldığı oyun bir buçuk katı oy alacağız. Örgütün bir parçasıyım zaten” diyen CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal’ın Egepostası aracılığıyla verdiği mesaj şu şekilde oldu:

“Örgütümüzle buluşacağız. Bütün arkadaşları yakınen tanıyorum. Partimizin tüm unsurlarını harekete geçireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkesin ekmeğini büyüteceğiz. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz.”

ALPER:  İLÇE BAŞKANI OLARAK ÇOK MUTLUYUM 

Bayraklı’da başkan aday adayı olan isimler arasında yer alan Serdar Sandal’ın örgütten gelen bir isim olduğunu, ilçe ve il örgütünün de Sandal’ı iyi tandığını kaydeden CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemaletitn Alper, ilçede tarihi bir farkla  CHP bayrağını dalgalandırmaya devam etmek için seferber olduklarını ve Sandal ile birilket sahaya indiklerini kaydetti.

ALPER: HEDEFİMİZ YÜZDE 55 OY

Alper, yeniden aday gösterilmeyen mevcut ve kurucu Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve diğer aday adaylarıyla birlikte Sandal ile birlikte sahada canla başla çalışacaklarını dile getirerek, “Öncelikle CHP Bayraklı Belediye Başkan adayını sabırsızlıkla bekliyorduk. Sayın Sandal partimizin her kademesinde görev almış, hizmet etmiş, partisinden hiç sapmamış bir CHP evladı. Halka hizmet etme anlayışına sahip. İlçe bakanı olarak çok mutluyum. Yola çıktığımızda hedefimiz şuydu; aday adaylığı için başvuranlar arasından seçilmesini istemiştik. Tarihi farkla kazanacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Hedefimiz yüzde 55 oy almak. Mevcut başkanımız Hasan Karabağ’ın on yıldır yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum. Onun yarım bıraktığı tüm projeleri daha ileriyle taşıyarak sosyal belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Bayrağı Hasan Karabağ başkanımızdan alıp onunla beraber ve adayımızla birlikte el ele kol kola sokaklarda çalışmaya devam edeceğiz. Kendisine başarılar diliyoruz. Bayraklı örgütü çok mutlu. Gülümseyen bir Bayraklı için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Tek hedefimiz Bayraklı’ya hizmet etmek” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.