Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sanatçılar engelliler için sahne aldı

Sanatçılar engelliler için sahne aldı

İzmir İsmet İnönü Kültür Sanat Merkezi'nde dün akşam anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 01.10.2015 - 10:38
Kuruculuğunu Ayla Taşdelen'in yaptığı Sarı Zeybek korusu bu defa engelliler için sahnedeydi. Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi yararına düzenlenen pop müziği konserinde eski ve güncel bir çok şarkı seslendirildi. Gecenin en renkli alanlarından biri ise farklı sahne performansı ve yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş konuk sanatçı olarak katılması oldu. Engellilerle tek tek ilgilenen sanatçı Mikrop Hikmet "Her zaman yanınızdayım. Yapılan kanunlarda engelli dostlarımızın unutulmaması ve eve hapsedilmemesini istiyordum" dedi.
 
 
Kurucu Ayla Taşdelen ise etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi: "Bu bayrak altında yaşadığımızı ve sorumluluklarımızı bilen arkadaşlarla oluşturduğumuz sarı zeybek gurubumuzla bu sosyal sorumluluk projemizi gerçekleştirdik. Aylar süren çalışmalarımız neticesinde böyle güzel bir konser düzenledik. Mikrop Hikmet'e bize desteğinden dolayı çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın bu tür organizasyonlara biraz daha duyarlı olmalarını isterdim."
 
 
Şefliğini Arda Şimşekyay'ın yaptığı gecede misafirler arasında olan Ünlü radyocu Ömer Köroğlu da sahneye çıkarak internet'te tıklanma rekoru kıran 'kendine iyi bak ' şiirini okudu.Gecenin sonunda Mikrop Hikmet'e katkılarından dolayı çiçek takdim edilirken, Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şube Başkanı Erdem Çerçioğlu, Ayla Taşdelen'e çiçek ve plaket verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.