Dolar 32,6013
%0.39
Euro 34,8180
%0.25
Altın 2.492,410
%0.32
Bist-100 9.508,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyon tekvandocular Bornova’dan

Şampiyon tekvandocular Bornova’dan

Bornova Belediye Spor Kulübü’nün başarılı tekvandocuları kazandıkları başarılarla gurur veriyor. Sporcular elde ettikleri şampiyonluk ve derecelerle isimlerini duyururken, İller Arası Türkiye Tekvando Ligi’nde ikinci durumdaki Bornova Belediyespor Kulübü şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyor. Bornova Belediyespor Kulübü’nün tekvandocuları milli takım kamplarının aranılan isimleri arasında yeralıyor

  • Ege Postası
  • 06.10.2012 - 09:55
 İZMİR- Bornova Belediyesi’nin spora verdiği destekler başarı olarak geri dönüyor. Bu dönem 120 sporcunun tekvando eğitimi aldığı Bornova Belediye Spor Kulübü Tekvando Takımı’ndan Armağan Yardımcı Türkiye Okullararası Tekvando Şampiyonası’nda birinci oldu. Abdurrahman erkek ise Türkiye Ümitler Şampiyonası’nda ikincilik elde etti. Erkek, bu başarısının ardından Milli Takım Kampı’na seçildi. Ayça Bıçakçı, Almanya Gençler Open Turnuvası’na katılarak Türkiye’yi temsil etti. Nur Oğuş ise bu yıl içinde hem Pumse Milli Kampı’na hem de Gençler Milli Kampı’na katıldı.
Katıldıkları Türkiye Şampiyonluklarında elde ettikleri derecelerle başarılarını ispatlayan sporcular takım olarak da başarısını kanıtlıyor. Bornova Belediye Spor Kulübü en çekişmeli mücedelesini İllerarası Türkiye Tekvando Ligi’nde veriyor. 25 takımın katıldığı ligde, ikinciliğini koruyan Bornova Belediyesi, Ekim ayının sonunda Eskişehir’de yapılacak final müsabakaları öncesi gözünü şampiyonluğa dikti.
Bornova Belediye Spor Kulübü’nün tüm branşlarda başarılar kazanarak adını duyurduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Tekvandoda minikler, yıldızlar, gençler, ümit ve büyükler olmak üzere 5 kategoride toplam 120 sporcumuz var. Bunlardan 30’u yarışmalara katılacak düzeyde. Sağladığımız altyapı olanaklarının başarıya dönüşmesi bizi mutlu ediyor. Ligin ardından sporcularımızdan Kasım ayında yapılacak Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası’ndan da başarıyla dönmelerini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.