Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şampiyon raketler buluştu

Şampiyon raketler buluştu

Ege’nin çeşitli illerinden gelen sporcular arasında geçtiğimiz ay düzenlenen ‘Kemalpaşa 29 Ekim Cumhuriyet Tenis Turnuvası’ ödül töreni Kemalpaşa Belediyesi’nde yapıldı. Spora her zaman destek vereceklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, önümüzdeki dönemde ilçeye yeni tenis kortları kazandıracakları müjdesini verdi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2014 - 16:07
 
Sosyal ve sportif faaliyetlere her zaman önem verdiklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, geçtiğimiz ay düzenlenen ‘Kemalpaşa 29 Ekim Cumhuriyet Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlere ödüllerini verdi. Çevre illerden çok sayıda sporcunun katıldığı tenis müsabakalarında birinci ve ikinci olan şampiyon raketleri makamında ağırlayan Başkan Uğurlu, önümüzdeki dönemde Kemalpaşa İlçesi’ne yeni kort alanları kazandıracakları müjdesini verdi. Performans Bayanlar, Klasman Erkekler ve Performans Erkekler olmak üzere toplam üç kategoride düzenlenen turnuvalarda 60 yaşındaki Hayri Arıcan ise dereceye girmenin mutluluğunu yaşadı.
Sporun her dalıyla yakından ilgilendiklerini ve belediye bünyesinde açtıkları kurslarla sporcuların kendilerini geliştirmelerine olanak sağladıklarını belirten Başkan Uğurlu, “Biz, sağlıklı nesillerin spor yaparak büyümesi gerektiğini düşünüyoruz. Dinç ve zinde kalabilmenin en önemli yolu, düzenli olarak spor yapmaktan geçiyor. Bu noktada bizler, belediye bünyesindeki tesislerimizde sporcularımıza her zaman özen gösteriyoruz” diye konuştu.
Sporun aynı zamanda kötü alışkanlıklardan uzak durma ya da bunlardan kurtulma noktasında da önemli bir işlevi olduğuna dikkat çeken Başkan Uğurlu, “Günümüzde bazı karanlık odaklar çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinde maalesef kötü senaryolar uygulamaya çalışılıyor. Bu konuda hem toplum olarak hem de yerel yönetimler olarak dikkatli olmamız gerekiyor. Biz, hiçbir canın zarar görmesine tahammül edemeyiz. Bu noktada belediye olarak üzerimize düşen görev, çocuklarımızı ve gençlerimizi olumlu davranışlar edinecekleri sportif etkinliklere yönlendirmek. Bunun için çalışıyoruz” ifadesinde bulundu.
 
60’LIK DELİKANLI
Toplantıda dikkat çeken en önemli isim ise 60 yaşındaki Hayri Arıcan oldu. Performans Erkekler kategorisinde ikinciliği kazanan Arıcan, aldığı ödülden duyduğu memmuniyeti dile getirerek tenis sporunun sağlıklı olan her yaştan insanın rahatlıkla yapabileceği vurguladı. Ödül töreninde birincilere kupa ve 250 TL’lik hediye çeki verilirken dereceye giren sporcular şu isimlerden oluştu: Performans Bayanlar birincisi Aslınur Bakar (Manisa), ikincisi Özdenur Özdemirci; Klasman Erkekler birincisi Yılmaz Sofu (İzmir), ikincisi Hüseyin Şentürk (Turgutlu); Performans Erkekler birincisi Erken Abanoz (Kemalpaş), ikincisi Hayri Arıcan (Kemalpaşa)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.