Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Salim Özkarakaş koronavirüse yenik düştü

Salim Özkarakaş koronavirüse yenik düştü

CHP'nin Kiraz'dan yerel seçim için tek aday adayı olan ancak CHP- İYİ Parti ittifakı sonrası ilçede İYİ Parti'li Mehmet Emin Avşar'ın belediye başkanlığına aday gösterilmesinin ardından partiden istifa edip DSP'den aday olan Salim Özkarakaş koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 13.11.2020 - 15:31

EGEPOSTASI- Kiraz’ın tanınmış siyasetçilerinden DSP’nin belediye başkanı adayı olan üyesi Salim Özkarakaş, bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Özkarakaş, koronavirüse yenik düştü.

Özkarakaş’ın vefat haberini Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, sosyal medya hesabından duyurdu.

Eriş, “Herkesçe sevilen, değer verilen, kimseyi ayırt etmeden kucaklayan, dürüst, cana yakın, yardımsever, dostluğunun sıcaklığını her zaman yaşadığım güzel insan, kardeşim, yol arkadaşım Salim Özkarakaş tüm sevenlerini üzerek aramızdan ayrıldı...

Sevgili kardeşime Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine, dostlarına, Cumhuriyet Halk Partisi ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim, Mekanı cennet olsun. Sevenlerinin dostlarının yüreklerinde yaşasın...” ifadelerini kullandı.

Özkarakaş, yerel seçimlerde CHP'nin Kiraz'dan yerel seçim için tek aday adayı olmuştu. Ancak CHP- İYİ Parti ittifakı sonrası ilçede İYİ Parti'li Mehmet Emin Avşar'ın belediye başkanlığına aday gösterilmesinin ardından partiden istifa edip DSP'den aday olmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.