Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sait’ten muhtarlara  Atatürk ve Başbakan fotoğrafı

Sait’ten muhtarlara Atatürk ve Başbakan fotoğrafı

Muhtarlar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu ve beraberindeki muhtar heyeti, AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait’i Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret ettiler. Ziyarette muhtarlara bir konuşma yapan Milletvekili Rifat Sait, federasyona bağlı muhtarlara, istemeleri durumunda ofislerinde asmaları için Atatürk ve Başbakan Erdoğan’ın fotoğrafını gönderebileceğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.11.2012 - 10:40
İZMİR -Muhtarlar Birliği Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu ve beraberindeki muhtar heyeti, AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait’i Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret ettiler. Bir süre önce İzmir’deki yerel yönetim zirvesine katılan ve burada Milletvekili Rifat Sait’in yapmış olduğu davete icabet eden muhtarlar, Sait’i kendilerine yakın gördüklerini söylediler. Görüşmede muhtarların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Ziyarette muhtarlara bir konuşma yapan Milletvekili Rifat Sait, federasyona bağlı muhtarlara, istemeleri durumunda ofislerinde asmaları için Atatürk ve Başbakan Erdoğan’ın fotoğrafını gönderebileceğini söyledi. AK Parti’nin yerel yönetimlerde büyük hizmetler verdiğini ve başarılı olduğunu belirten Sait, muhtarlara kapısının her zaman ardına kadar açık olduğunu söyledi. Muhtarları da milletvekilleri gibi halkın seçtiğini söyleyen İzmirli vekil, aslında onlar da mahallelerinin veya köylerinin vekilleri, bizim de meslektaşlarımız, dedi.

Ankara’da yapılan görüşmede, İzmir’de geniş katılımlı bir muhtarlar toplantısı yapılması ve bu toplantıya Başbakan Erdoğan ve hükümetin bakanlarının davet edilmesi konuşuldu. Bu toplantıya, başta Balkanlar olmak üzere yurt dışından muhtar ve benzeri yerel yöneticiler davet edilecek. Toplantının ardından akşam, muhtarlara bir konser verilmesi düşünülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.